Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας "Μια νύχτα στην Αθήνα" στο Odeon Kosmopolis (7/3)

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας "Μια νύχτα στην Αθήνα" στο Odeon Kosmopolis (7/3)

2551_night-in-athens-posterΑθήνα – η πόλη με τις ατέλειωτες διαδρομές. Το φως αγκαλιάζει τη μέρα με ρουτίνα, η νύχτα όμως τινάζει από τη φούστα της χιλιάδες μυστικά… Ζωές σε παράλληλη δράση, ευθείες που τέμνονται στον ατελείωτο λαβύρινθο της μεγαλούπολης. O Ερρίκος, η Αθηνά, ο Πάνος, ο Μάνος, η Μυρτώ, η Αριάδνη, η Σάνυ, η Γεωργία, ο Χρήστος, η Υβόννη, ο Χάρης, η Νέλλη και η νυχτερινή Αθήνα… Ευθείες που θα συναντηθούν σε μία και μοναδική νύχτα, που θα τους αλλάξει τη ζωή. Οι ιστορίες εμπλέκονται η μία μέσα στην άλλη και οι ήρωες εναλλάσσονται, συνθέτοντας μια κωμωδία και όχι μόνο.

Η τελευταία ταινία του Δημήτρη Αρβανίτη "Μια νύχτα στην Αθήνα" μας αφορά όλους. Όχι μόνο επειδή παρουσιάζει γυμνή την πόλη που αγαπάμε να μισούμε, αλλά κυρίως επειδή δεν διστάζει να αποτυπώσει, σε πλήρη έκταση, την υπερρεαλιστική σαγήνη μιας καθημερινότητας την οποία προσπαθούμε συνεχώς να αποκρύψουμε!

34c69533e2c4a674bbb7cae1a5c71f19_XL

Το infokids.gr εξασφάλισε και διαθέτει κατόπιν κληρώσεως σε 5 τυχερούς αναγνώστες από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν απο κοντά την πρεμιέρα της νέας κινηματογραφικής ταινίας του Δημήτρης Αρβανίτη "Μια νύχτα στην Αθήνα", την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 19:10 στο Odeon Kosmopolis (Κηφισίας 73, κόμβος Αττικής οδού Μαρούσι).

Σκηνοθεσία:
Δημήτρης Αρβανίτης

Σενάριο:
Δημήτρης Αρβανίτης (ιστορία), Άννα Αδριανού, Μαντώ Αρβανίτη, Μαρία Γεωργιάδου, Γιώργος Κρητικός, Μαρία Μαντή, Κατερίνα Μπέη

Cast:
Κλέων Γρηγοριάδης, Άντα Λιβιτσάνου, Αθηνά Οικονομάκου, Ορέστης Τρίκας, Δημήτρης Λιακόπουλος, Άννα Αδριανού, Μαρία Γεωργιάδου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Ναντίν Ξηντάρα, Μάνος Παπαγιάννης, Κάτια Νικολαϊδου, Κάτια Δανδουλάκη, Κώστας Κρομμύδας

Είδος: Δραματική, Κομεντί
Εταιρεία Διανομής: Odeon

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 6 Mαρτίου στις 13:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr εξασφάλισε και διαθέτει κατόπιν κληρώσεως σε 5 τυχερούς αναγνώστες από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν απο κοντά την πρεμιέρα της νέας κινηματογραφικής ταινίας του Δημήτρης Αρβανίτη "Μια νύχτα στην Αθήνα", την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 19:10 στο Odeon Kosmopolis
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 276 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Εμμανουέλα Μουντζούρη

2. Ελένη Μπέκα

3. Πάρης Ρηνάκης

4. Αρχοντία Τσιμιδοπούλου

5. Πάνος Ορφανόπουλος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.