Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Πουλτσινέλα και το γελαστό δάσος»

Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ μια υπέροχη μουσική παράσταση, που θα απολαύσετε μικροί μεγάλοι. Οι «Μορφές Έκφρασης» του Θωμά Κινδύνη παρουσιάζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά την παιδική μουσική θεατρική παράσταση, «Ο Πουλτσινέλα και το γελαστό δάσος» των Άννα Σεβαστή Τζίμα και Σύλβια Κουτσουφλάκη και σας καλούν στην παρέα τους και σε συνεργασία με το infokids.gr προσφέρουν σε 5 τυχερούς αναγνώστες από μια διπλή πρόσκληση!

Ας δούμε την υπόθεση…
Ο Πουλτσινέλα είναι μια μαριονέτα που αποφασίζει να κόψει τα σκοινιά της, για να ζήσει ελεύθερη. Παρόλο, όμως που έρχεται αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα σε έναν κόσμο θλιμμένο και τρομαγμένο, με πλάσματα που έχουν βαλθεί να κάνουν τη ζωή της δύσκολη και μαύρη, καταφέρνει με τη δύναμη των ονείρων και την πίστη στον εαυτό της να κάνει τον κόσμο ξανά όμορφο και λαμπερό.
Το έργο, παρ’ όλο που μας παρουσιάζει τις περιπέτειες μια μαριονέτας, δεν είναι κουκλοθέατρο! Πρόκειται για μια μουσική θεατρική παράσταση με πέντε ηθοποιούς- μουσικούς, που παίζουν ζωντανά μουσικά όργανα δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να τα γνωρίσουν, να τα ακούσουν και να τα δουν εν δράση.
Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Θωμάς Κινδύνης, ο οποίος καταφέρνει με την εξαιρετική του σκηνοθεσία να οδηγήσει τα παιδιά στο μαγικό κόσμο του Πουλτσινέλα χαρίζοντάς τους μια αληθινά παιδική βιωματική παράσταση και δίνοντάς τους τα ερεθίσματα να βιώσουν πλήθος συναισθημάτων, καθώς επικοινωνούν και συμμετέχουν με τους ηθοποιούς σ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.
Μετά το τέλος του έργου, «Ο Πουλτσινέλα και το γελαστό δάσος», ακολουθεί θεατρικό παιχνίδι.

Ώρα παράστασης: 12:00 μ.μ
Διάρκεια: 70 λεπτά
Πού: Καλλιτεχνικός Οργανισμός Μορφές Έκφρασης, Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα, τηλ. 210 3464903 & 210 3464002 και www.morfesekfrasis.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 7/01, στις 12.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με τις “Μορφές Έκφρασης” διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 νικητές θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 04/01/11 έως και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου στις 12.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

==================================================================

==================================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 399 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 νικητές.

=================================================================

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Αγγελική Καλέμη

2. Μαρία Καπαράκη

3. Ευαγγελία Βλάχου

4. Αλεξάνδρα Αμερικάνου

5. Νικολέτα Γλέζου

Παρακαλούνται οι νικητές μας να επικοινωνήσουν με τα ταμεία του θεάτρου (τηλ. 210 3464903), λέγοντας ότι είναι οι νικητές της κλήρωσης του infokids.gr, για να επιβεβαιώσουν τη θέση τους.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.