Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας "Οι Άθικτοι" στο Σινέ Αβάνα (24/3)

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας "Οι Άθικτοι" στο Σινέ Αβάνα (24/3)

Το infokids δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την avant premiere της κινηματογραφικής ταινίας "Οι Άθικτοι" που θα προβληθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου στο Σινέ Αβάνα (Κηφισίας 234 & Λυκούργου 3, Χαλάνδρι) στις 15:00.

Λίγα λόγια για την ταινία

Το σενάριο βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φιλίπ, ενός πλούσιου αριστοκράτη, ο οποίος έχοντας μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο, επιλέγει για βοηθό του στην καθημερινότητα, τον Ντρίς, τον πιο απρόσμενο υποψήφιο, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό, από τις φτωχές συνοικίες στα προάστια του Παρισιού. Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και παρόλες τις διαφορές τους οι πρωταγωνιστές μοιράζονται μια αληθινή φιλία, κωμική και δυνατή, χαρίζοντας γέλιο αλλά και γνήσια συγκίνηση, με ένα θέμα που εκ πρώτης όψεως μόνο αστείο δεν φαντάζει. Οι «Άθικτοι» είναι μια ταινία για τη φιλία, για τη χαρά της ζωής και το άνοιγμα σε νέους κόσμους και εμπειρίες, ακόμη και μετά από μια μεγάλη ανατροπή στη ζωή!

Η ταινία, Οι «Άθικτοι», που ήδη έχει "σπάσει" ταμεία στη Γαλλία και που θα κάνει το άνοιγμα του φετινού φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 29 Μαρτίου.

Συντελεστές

Σενάριο/σκηνοθεσία
Eρίκ Τολεντανό, Ολιβιέ Νακάς

Διεύθυνση φωτογραφίας

Ματιέ Βαντεπιέ

Ηθοποιοί
Φρανσουά Κλoυζέ
Ομάρ Σι
Άν Λε Νι
Οντρέ Φλερό
Κλοτίλντ Μολέ
Αλμπα Γκαϊα Μπελούτζι
Σιρίλ Μεντί
Κριστιάν Αμερί
Μαρί-Λώρ Ντεσκουρώ
Γκρεγκουάρ Οστερμάν

Διάρκεια

110 '

Διανομή
ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΦΙΛΜ

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 23 Μαρτίου,  στις 12.00 μ.μ

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την avant premiere της κινηματογραφικής ταινίας "Οι Άθικτοι" που θα προβληθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου στο Σινέ Αβάνα (Κηφισίας 234 & Λυκούργου 3, Χαλάνδρι) στις 15:00.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, <a href="http://www.tixerakias.com"

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 562 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές

Oι τυχεροί νικητές είναι:

1. Κατερίνα Ξηνταβελόνη

2. Χρήστος Δερδενές

3. Σοφία Βελεντζά

4. Κων/να Παπαγεωργίου

5. Αντωνία Μαυρομούστακου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.