Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Τρελαντώνης" στο Θέατρο Ακροπόλ (19/1)

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Τρελαντώνης" στο Θέατρο Ακροπόλ (19/1)

Μια μοναδική παράσταση, που ευχόμαστε όλα τα παιδάκια να μπορέσουν να παρακολουθήσουν παρουσιάζεται φέτος στο θέατρο Ακροπόλ. Πρόκειται για τη μεταφορά του αγαπημένου λογοτεχνικού της Πηνελόπης Δέλτα, του Τρελαντώνη, σε κείμενο του σημαντικού έλληνα ποιητή Στρατή Πασχάληο οποίος διασκευάζει δημιουργικά το μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα, και χορογραφία και σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου, που δίνει έμφαση στην ανασύσταση του κλίματος της εποχής αλλά με μοντέρνο βλέμμα. Για το λόγο αυτό το www.infokids.gr σε συνεργασία με το θέατρο Ακροπόλ, προσφέρουν σε διαγωνισμό 5 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 19/1, στις 15.00.

Ο Τρελαντώνης, το αξιαγάπητο σκανδαλιάρικο αγοράκι που έπλασε η Πηνελόπη Δέλτα, σύμβολο της αθωότητας και της ανυπότακτης παιδικής φαντασίας, η πιο προσφιλής μορφή της ελληνικής παιδικής λογοτεχνίας, συναντιέται και πάλι με τους μικρούς φίλους του, στο θέατρο Ακροπόλ.

Η παράσταση αναπολεί νοσταλγικά την αθωότητα των περασμένων εποχών, αποδίδοντάς τη, όμως, μέσα από σύγχρονες, νεοτερικές χορευτικές και σκηνοθετικές τεχνικές. Αυτό το μπόλιασμα του κλασικού με το καινοτόμο βρίσκεται στην καρδιά της παράστασης.
Το πνεύμα αυτό διαπνέει την πρωτότυπη μουσική του ταλαντούχου νεαρού συνθέτη Απόλλωνα Ρέτσου, ο οποίος συνέθεσε μελωδίες και τραγούδια που ανοίγονται στην οπερέτα, τις ανάλαφρες μουσικές της εποχής και φτάνουν μέχρι τον σύγχρονο, ηλεκτρικό ήχο. Η μουσική ερμηνεύεται ζωντανά επί σκηνής, συνοδεύοντας τους δώδεκα εκλεκτούς ηθοποιούς και χορευτές οι οποίοι χορεύουν, τραγουδούν και ενσαρκώνουν τους ήρωες του Τρελαντώνη.
Στην προσπάθεια ακριβούς ανασύστασης του κλίματος της εποχής, αρωγός και σημαντικός συνεργάτης είναι το Μουσείο Μπενάκη, που παραχώρησε από το Ιστορικό του Αρχείο πολύτιμο οπτικό υλικό για το εικαστικό μέρος (προβολές, βίντεο) που επί σκηνής συνδράμει τους ηθοποιούς και τους μουσικούς.
Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει ο διεθνούς φήμης έλληνας σκηνογράφος Γιάννης Μεζικώφ.

Βοηθός χορογράφου είναι ο καταξιωμένος, πολύπειρος χορευτής Αλέξανδρος Κεϊβανάη ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι η ταλαντούχα νεαρή σκηνοθέτις Χλόη Μάντζαρη.
Συντελεστές:
Διασκευή – κείμενο: Στρατής Πασχάλης
Σκηνοθεσία – χοροραφία: Σοφία Σπυράτου
Πρωτότυπη μουσική: Αππόλων Ρέτσος
Σκηνικά – κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ
Βοηθός χορογράφου: Αλέξανδρος Κεϊβανάη
Βοηθός σκηνοθέτη: Χλόη Μάντζαρη
ΔΙΑΝΟΜΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΣΗΣ : ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ
ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΪΣΤΡΑΛΗ : ΠΟΥΛΟΥ∆ΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΥ∆ΟΥΡΗΣ : ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ : ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΤΣΙΑΝΗ : ΜΙΣ ΡΑΙΣ – ΑΦΡΟ∆ΙΤΗ – ΛΟΥΚΙΑ
ΛΟΥΣΑ ΜΑΡΣΕΛΟΥ : ΘΕΙΑ ΜΑΡΙΕΤΑ
ΝΙΚΟΡΕΣΤΗΣ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ : ΘΕΙΟΣ ΖΩΡΖΗΣ – ΜΠΑΝΑΝΑΚΗΣ
ΝΑΝΤΙΑ ΜΗΤΡΟΥ∆Η : ΘΕΙΑ ΑΡΓΙΝΗ – ΕΞΑ∆ΕΡΦΗ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΑ – ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
ΑΛΚΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ : ΘΕΙΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ – ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΑΤΑΣ – ΠΑΙ∆Ι
ΒΕΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ : ΑΛΙΣ ΧΟΡΝ – ΚΛΕΙΩ – Κ. ΚΑΤΙΝΑ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΥΚΟΣ : ΜΑΞ – ΜΙΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ – ΕΞΑ∆ΕΛΦΟΣ ΑΛΕΚΟΣ – ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΟΣ
ΠΑΡΙΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΞΑ∆ΕΛΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ – ΒΑΣΙΛΙΑΣ – ΜΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ
Ερμηνεύουν, χορεύουν και τραγουδούν δώδεκα ηθοποιοί και χορευτές
Η μουσική ερμηνεύεται από τους μουσικούς ζωντανά επί σκηνής.

Παραστάσεις: Σάββατο 15.00 μ.μ.

Κυριακή 11.30 π.μ. και 15.00 μ.μ.

Θέατρο Ακροπόλ
Ιπποκράτους 9-11, τηλ. 210-3643700

Εισιτήρια

Ενήλικες: 12 ευρώ
Παιδιά: 10 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:
Ταμεία ΚΘΒΕ
Τηλ: 13855 viva.gr
Kαταστήματα Public www.public.gr
Πληροφορίες
2315 200 200 & www.ntng.gr
210 3643 700 & www.acropoltheater.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 12 μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και ίσως είστε εσείς ένας από τους πέντε τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Τρελαντώνη το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 15:00.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 653 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ιωάννα Αγαθού

2. Ευαγγελία Αποστόλου

3. Θέκλα Θωμά

4. Λίτσα Πυθαρούλη

5. Ελένη Λύκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.