Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Δον Κιχώτης" στο Θέατρο Badminton (9/12)

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Δον Κιχώτης" στο Θέατρο Badminton (9/12)

Το infokids δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να πρακολουθήσουν την παράσταση μπαλέτου "Δον Κιχώτης" από τα Αυτοκρατορικά Μπαλέτα της Μόσχας την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 21:00 το βράδυ στο Θέατρο Badminton.

Ας γνωρίσουμε την παράσταση:

Τα Αυτοκρατορικά Μπαλέτα της Μόσχας θα μας «συστήσουν» τον «Δον Κιχώτη», τη μοναδική παράσταση που συνδυάζει την αύρα πανέμορφων ισπανικών χορών και τη μαγεία του ρωσικού κλασικού μπαλέτου, με επίκεντρο πάντα την μοναδική ιστορία του ρομαντικού ήρωα του Δον Κιχώτη. Ο «Δον Κιχώτης» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1869 από το Μπαλέτο του Μπολσόι, ενώ η πλοκή του απορρέει από τη διαχρονική νουβέλα του Θερβάντες.

Το έργο περιγράφει τις περιπέτειες του Δον Κιχώτη που επηρεασμένος από τον ιπποτισμό προσπαθεί, με συνοδοιπόρο του τον υπηρέτη του, Σάντσο Πάντσα, να περάσει τις αξίες του σε ένα κόσμο άδικο, χωρίς ηθική και αξίες. Παρασυρμένος από τις ιδέες του δίνει την περιουσία του και εγκαταλείπει την ανιαρή ζωή του για να γίνει ένας περιπλανώμενος ιππότης, όπως τα πρότυπά του, οι ιππότες των περασμένων γενεών. Θυσιάζει τον εαυτό του αποφασίζοντας να μπει στην υπηρεσία της ανθρωπότητας για την υπεράσπιση των αδυνάτων. Παράλληλα, ο Δον Κιχώτης είναι ερωτευμένος με την Δουλτσινέα, στην οποία είναι αφοσιωμένος, αν και αυτή αγνοεί τον έρωτά του κάτι που τον πληγώνει, αλλά παρόλα αυτά δεν απελπίζεται.

Τα Αυτοκρατορικά Μπαλέτα Μόσχας συγκροτήθηκαν τον Απρίλιο του 1994 για τους εορτασμούς των πενήντα χρόνων επιτυχημένης σκηνικής παρουσίας της μεγάλης πρίμα μπαλαρίνας των Μπολσόι, Μάγια Πλισέσκαγια. Η επιτυχημένη καλλιτεχνική συνεργασία της με τον Γκεντιμίνας Ταραντά, εξέχων χορευτή των Μπολσόι, οδήγησε στην επίσημη δημιουργία των Αυτοκρατορικών Μπαλέτων της Μόσχας. Ο Γκεντιμίνας Ταραντά τιμώντας τη ρωσική κληρονομιά της χώρας συνεχίζει με καλλιτεχνικό όραμα την παράδοση των παγκοσμίων αναγνωρισμένων ρωσικών μπαλέτων με παραστάσεις που ταξιδεύουν σε όλα τα μεγάλα θέατρα του κόσμου αναδεικνύοντας το ταλέντο και την ιδιαιτερότητα της μεγάλης ρωσικής σχολής μπαλέτου.

Πού: Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδί
Πότε: Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 17:30

Τιμές Εισιτηρίων

Α ζώνη: 60€
Β ζώνη: 50€
Γ ζώνη: 40€
Δ ζώνη: 30€
Φοιτητικό: 20€

Προπώληση

Online: www.ticketnet.gr, www.viva.gr
Φυσικά Σημεία Πώλησης: Public, Metropolis, Θέατρο Badminton

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να πρακολουθήσουν την παράσταση μπαλέτου "Δον Κιχώτης" από τα Αυτοκρατορικά Μπαλέτα της Μόσχας την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 21:00 το βράδυ στο Θέατρο Badminton.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, jaba, www.tixerakias.com.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 1.237 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές

Οι τυχεροί μας νικητές είναι οι:

1. Νίκος Δραπανιώτης

2. Μαρία Χρυσάφη

3. Ιωάννα Βαμβακίδου

4. Θανάσης Λέττας

5. Κωνσταντία Ζαχαροπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.