Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 επιστημονικά παιχνίδια από το caelesteshop.gr

Κερδίστε 5 επιστημονικά παιχνίδια από το caelesteshop.gr

Η μαγεία των θετικών επιστημών όπως αυτή αποκαλύπτεται μέσα από τα πειράματα και τα παιχνίδια της φύσης με τα χημικά στοιχεία δεν αφήνουν ασυγκίνητους τους λιλιπούτειους μαθητές που αρέσκονται να εξερευνούν τον άγνωστο κόσμο πίσω από τον οποίο κρύβεται η ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης. Ένα από τα ωραιότερα δώρα που μπορείτε να προσφέρετε σε ένα παιδί σχολικής ηλικίας είναι ένα επιστημονικό παιχνίδι από το caelesteshop.gr που θα τον εισάγει στην χημεία και την φυσική που διέπει την λειτουργία του σύμπαντος. Τα παιδιά θα κατακτήσουν την μάθηση παίζοντας και θα περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο.

Το infokids θέλοντας να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του για την συμμέτοχή τους στους διαγωνισμούς που διεξάγει καθημερινά, χαρίζει 5 εκπαιδευτικά επιστημονικά παιχνίδια για παιδιά σχολικής ηλικίας προσφορά του αγαπημένου μας καταστήματος caelesteshop.gr. Ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα σετ δημιουργίας 5 αρωμάτων Φράουλα- Μανόλια- Πραλίνα Σοκολάτα - Φούλι-Bumbleberry αξίας 26,90 €. Ο δεύτερος νικητής θα λάβει το παιχνίδι "Ανακαλύπτω τα Πετρώματα 3 δραστηριότητες για Αγόρια" αξίας 22,00€. Ο τρίτος νικητής θα κερδίσει το "Εργαστήριο Πειραμάτων-Χημεία στην Κουζίνα Νο 1" αξίας 7,90 €. Ο τέταρτος νικητής θα κερδίσει το "Εργαστήριο Πειραμάτων-12 Πειράματα Δημοτικού Νο1" αξίας 7,90 € και ο πέμπτος νικητής θα αποκτήσει το "Εργαστήριο Πειραμάτων-Πώς να φτιάξετε μια δίνη μέσα σε μπουκάλι" αξίας 3,80 €.


Ας γνωρίσουμε τα δώρα του διαγωνισμού

Σετ Δημιουργίας 5 Αρωμάτων Φράουλα-Μανόλια-Πραλίνα Σοκολάτα-Φούλι-Bumbleberry

Σειρά δημιουργίας αρωμάτων για τους επίδοξους αρωματοποιούς. Τώρα μπορείς να φτιάξεις το δικό σου άρωμα εύκολα και γρήγορα έχοντας στη διάθεσή σου όλα τα απαραίτητα υλικά. Η συσκευασία περιέχει
πυκνό άρωμα Φράουλας, Μανόλιας, Πραλίνας Σοκολάτας, Φούλι, Bumbleberry, Πέντε άδεια μπουκαλάκια roll on με καπάκια για χρήση του τελικού αρώματος, δύο μπουκαλάκια με διάλυμα βάσης αρωμάτων 100 ml το καθένα, έξι δοσομετρητές καθώς και ένα έντυπο με οδηγίες χρήσης.
Τιμή: 26,90 €

Ανακαλύπτω τα Πετρώματα 3 δραστηριότητες για Αγόρια

Ανακαλύψτε τον δικό σας ημιπολύτιμο λίθο και θαυμάστε την ομορφιά των πετρωμάτων. Σπάστε με ένα βαρύ αντικείμενο, για παράδειγμα με ένα σφυρί, το λευκό περίβλημα από συμπαγή σκόνη και θα ανακαλύψετε μια κρυμμένη ημιπολύτιμη πέτρα.
Τιμή: 22,00 €

Εργαστήριο Πειραμάτων-Χημεία στην Κουζίνα Νο 1

Μετάτρεψε την κουζίνα σου σε χημικό εργαστήριο και πειραματίσου με υλικά που θα βρείς γυρω σου! Το σετ αποτελείται από 10 πειράματα χημείας και θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου γύρω από αυτήν. Μάθε λοιπόν πως να φτιάχνεις λάβα, πως να κατασκευάζεις πλαστικό και πώς μπορείς να ξεφλουδίσεις ένα αυγό χωρίς να το αγγίξεις!!Αυτά και άλλα πολλά θα ξυπνήσουν το ενδιαφέρον σου για περισσότερη γνώση μέσα από ατελείωτες ώρες διασκέδασης! Το σετ περιέχει ένα μαγνήτη, τρία μπαλόνια, έναν αναδευτήρα καθώς και χρώμα ζαχαροπλαστικής
Τιμή: 7,90 €

Εργαστήριο Πειραμάτων-12 Πειράματα Δημοτικού Νο1

Στήσε το δικό σου εργαστήριο πειραμάτων με αυτό το απίθανο σετ που περιέχει 12 πολύ ενδιαφέροντα πειράματα. Φτιάξε από τη δική σου οικολογική μπαταρία μέχρι πυξίδες και τηλεσκόπια με απλό και διασκεδαστικό τρόπο. Το σετ περιλαμβάνει έναν μαγνήτη, έναν αναδευτήρα, τρία μπαλόνια και ένα ζευγάρι κροκοδειλάκια
Τιμή: 7,90 €


Εργαστήριο Πειραμάτων-Πώς να φτιάξετε μια δίνη μέσα σε μπουκάλι

Πειραματιστείτε δημιουργώντας μια δίνη μέσα σε ένα μπουκάλι και μάθετε πως λειτουργεί! Το σετ περιλαμβάνει ειδικό εξάρτημα-σύνδεσμο για τη δημιουργία της δίνης που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το πείραμα.
Τιμή: 3,80 €

Κάντε like! στη σελίδα του Caeleste στο facebook http://www.facebook.com/CaelesteShop για να ενημερώνεστε σχετικά με προσφορές, νέα και διαγωνισμούς.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα σετ δημιουργίας 5 αρωμάτων Φράουλα- Μανόλια- Πραλίνα Σοκολάτα - Φούλι-Bumbleberry αξίας 26,90 €. Ο δεύτερος νικητής θα λάβει το παιχνίδι "Ανακαλύπτω τα Πετρώματα 3 δραστηριότητες για Αγόρια" αξίας 22,00€. Ο τρίτος νικητής θα κερδίσει το "Εργαστήριο Πειραμάτων-Χημεία στην Κουζίνα Νο 1" αξίας 7,90 €. Ο τέταρτος νικητής θα κερδίσει το "Εργαστήριο Πειραμάτων-12 Πειράματα Δημοτικού Νο1" αξίας 7,90 € και ο πέμπτος νικητής θα αποκτήσει το "Εργαστήριο Πειραμάτων-Πώς να φτιάξετε μια δίνη μέσα σε μπουκάλι" αξίας 3,80 €
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 1923 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ευσταθία Πλέσσα- ένα σετ δημιουργίας 5 αρωμάτων Φράουλα- Μανόλια- Πραλίνα Σοκολάτα – Φούλι-Bumbleberry αξίας 26,90 €

2. Στέφανος Σταθόπουλος- «Ανακαλύπτω τα Πετρώματα 3 δραστηριότητες για Αγόρια» αξίας 22,00€

3. Ανδρέας Χατζάρας - «Εργαστήριο Πειραμάτων-Χημεία στην Κουζίνα Νο 1″ αξίας 7,90 €

4. Ολυμπία Ρουσέλη- «Εργαστήριο Πειραμάτων-12 Πειράματα Δημοτικού Νο1″ αξίας 7,90 €

5. Πάνος Μηλιώρης- Εργαστήριο Πειραμάτων-Πώς να φτιάξετε μια δίνη μέσα σε μπουκάλι» αξίας 3,80 €

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.