Κερδίστε 5 «νόστιμα» σπιτάκια από gingerbread αξίας 500€ από την Sugar Art®

Μοιάζουν σα να βγήκαν μόλις από το παραμύθι «Χάνσελ & Γκρέτελ»! Είναι πολύχρωμα, χαρούμενα, κουκλίστικα και πολύ πολύ γλυκά! Τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια από gingerbread (δηλ. από μπισκότο με πιπερόριζα στα συστατικά τους) γεννήθηκαν κάπου στη Γαλλία το 992. Γρήγορα εξαπλώθηκαν σε ολόκληρη την Ευρώπη και από τότε έγιναν το must του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού σε Γερμανία, Νορβηγία, Γαλλία, Τσεχία και σχετικά πρόσφατα και στην Ελλάδα.
Έτσι λοιπόν το infokids.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Sugar Art προσφέρουν σε 5 τυχερούς αναγνώστες από 1 σπιτάκι gingerbread εξ ολοκλήρου φαγώσιμο αξίας 100€ (έκαστο) για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας και να μοιραστείτε με φίλους ή την οικογένειά σας τη γλυκιά αυτή στιγμή.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί και να μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα τρέχει από από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου έως και τις 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 12.00 μ.μ

Λίγα λόγια για την Sugar Art®
Η εταιρεία Sugar Art® ιδρύθηκε το 1998. Νιώθοντας την ανάγκη να προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό, ξεκίνησε μια μακρόχρονη πορεία στο χώρο της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα.
Οι ήρωες των παραμυθιών, των comics, έφευγαν από το χαρτί ή το γυαλί της τηλεόρασης και γίνονταν φιγούρες πάνω σε τούρτες, έτοιμες να προσφέρουν γλυκιά χαρά σε όποιους τις αντίκριζε. Όλα φτιαγμένα από υλικά που μπορούν να φαγωθούν, εκτός από την βάση της τούρτας. Έτσι η εταιρεία μπήκε ακόμα και στον καλλιτεχνικό κόσμο, φτιάχνοντας σκηνές από ταινίες πάνω σε τούρτες (πχ. στην πρεμιέρα της ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα») καθώς και πολλές εταιρείες όπως η Cosmote, η Lacta, η BP… Όλα αυτά έδωσαν κουράγιο στους ανθρώπους της Sugar Art®, χαρά και εμπειρία να συνεχίσουν προσφέροντας τις γλυκές τους γεύσεις.
Όλα τα είδη της Sugar Art® γίνονται μόνο κατόπιν παραγγελίας κάτι που εγγυάται την φρεσκότητα των υλικών αλλά και επιτρέπει να βάλετε την δική σας πινελιά σε κάθε σχέδιο που θα διαλέξετε.
Εκτός από τα πάρτυ και τις γιορτές σας, η Sugar Art® προτείνει μεγάλη γκάμα σχεδίων και ιδεών για τις βαπτίσεις των μικρών σας αγγέλων, όχι μόνο σε τούρτες αλλά και σε μοναδικές μπομπονιέρες και ατομικά γλυκάκια που θα ξεπεράσουν κάθε φαντασία και θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, διαλέγοντας από τη μεγάλη θεματολογία τους ή ακόμα προτείνοντάς τους το «δικό» σας concept.
Ακολουθείστε τη μόδα χωρίς υπερβολές, διακοσμήστε τους χώρους της εκδήλωσής σας με διακριτικότητα και γούστο. Το ίδιο σας προτείνουν και για την τούρτα της γιορτής σας. Είτε πρόκειται για βάπτιση είτε για πάρτυ γενεθλίων, η Sugar Art® προτείνει ένα κεντρικό θέμα (concept) για να σας οδηγήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα!
Αφήστε έναν παραμυθένιο ήρωα να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στη διακόσμηση του χώρου, την επιλογή της τούρτας ή των ατομικών κέικς με το ανάλογο décor, το στολισμό του τραπεζιού με τα κατάλληλα ζαχαρωτά δεσίματα πετσέτας και η ισορροπία διακριτικότητας και κομψότητας είναι εξασφαλισμένη.
Οι πελάτες της Sugar Art® έχουν ένα και μόνο παράπονο: κανείς δεν θέλει να κοπεί η τούρτα και να χαλάσει τη διακόσμηση!

Πληροφορίες: www.sugarart.gr, τηλ: 210-8078455 και fax : 210-8075791

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για το διαγωνισμό που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με την Sugar Art διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 νικητές θα κερδίσουν από ένα δώρο με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του), θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

 

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 1.732 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 νικητές.
=================================================================

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Μαρία Μαρίνου
2. Νίκος Διαννής
3. Μαρία Ασημάκη
4. Μανώλης Τσιαπάρας
5. Δήμος Δρανδαλτζής

Οι παραπάνω νικητές παρακαλούνται να επικοινωνούν με το εργαστήριο της Sugar Art (τηλ: 210-8078455 και fax : 210-8075791) ώστε να ορίσουν την ημέρα και ώρα παραλαβής του δώρου τους.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.