- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε 5 οικογενειακά ωριαία μαθήματα με την Έρρικα Πρεζεράκου

Το infokids.gr σε συνεργασία με την πρωταθλήτρια του επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου προσφέρουν σε 5 τυχερούς αναγνώστες από ένα ωριαίο μάθημα της «επαναστατικής» μεθόδου εκγύμνασης Replayce!

Λίγα λόγια για το Replayce
Το Replayce είναι ένα καινοτόμο παιδαγωγικό σύστημα αθλητισμού το οποίο φέρνει καταπληκτικά αποτελέσματα στο σώμα κάποιου όντας εστιασμένος σε κάτι που δεν βαριέται ποτέ… στο παιχνίδι.
Πως θα σου φαινόταν αν κάποιος σου έλεγε ότι τώρα έχεις την δυνατότητα να γυμνάσεις πολύ σωστά το σώμα σου, και να απελευθερώσεις πολλά κιλά μέσα από πολύ γέλιο, χαρά, διασκέδαση, και πολλά διαφορετικά παιχνίδια; Αν σου έλεγε ότι για να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου το μόνο που θα χρειαζόταν είναι απλά να παίξεις στις ειδικές κούνιες μαξιλαροπόλεμο. Ότι για ανόρθωση γλουτών απλά θα γινόσουν μια κοκκινοσκουφίτσα του δάσους που μαζεύει λουλούδια ή για να δυναμώσεις τα χέρια σου θα ζούσες περιπέτειες του σούπερ Γκούφη;
Το REPLAYCE, το οποίο στα ελληνικά ερμηνεύεται ως αναπλαισίωση μέσα από το παιχνίδι, είναι η νέα μέθοδος γυμναστικής και πραγματοποιείται μέσα από 3.000 διαφορετικές ευχάριστες δραστηριότητες. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ και δημιουργός του REPLAYCE, Έρρικα Πρεζεράκου μας λέει: «Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα να βλέπεις μέσα σε 90 λεπτά που διαρκεί ένα μάθημα REPLAYCE ανθρώπους να γελάνε, να χαλαρώνουν να παίζουν και παράλληλα να κερδίζουν, ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα εκγύμνασης. Από τις πρώτες κιόλας φορές νοιώθεις το σώμα σου να σχηματίζεται και να γίνεται πιο δραστήριο, ευκίνητο, δυνατό».

Στο REPLAYCE διδάσκονται 10 διαφορετικά παιχνίδια, με πρωταγωνιστές εσάς. Το μάθημα γίνεται σε ομάδες και σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που μοιάζει με μεγάλο παιδικό δωμάτιο. Απευθύνεται σε ηλικίες 5-65 χρονών και διαμορφώνεται πάντα ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του κάθε «παιδιού».

Tα προγράμματα που λειτουργούν στο χώρο του Replayce:

*Προγράμματα για όλη την οικογένεια: Replayce Family.
*Προγράμματα για παιδιά: Replayce Junior Trust (παιδιά ηλικίας 4-6 ετών) και Replayce Child Trust (παιδιά ηλικίας 6-12 ετών).
*Προγράμματα για αθλητικές ομάδες: Replayce Team.
*Προγράμματα για εταιρείες: Replayce Team Building για καλλιέργεια συνεργασίας.
*Προγράμματα για σχολεία: Replayce Schools σχολικές εκδρομές στο Ολυμπιακό Στάδιο.
*Πάρτι-εκδηλώσεις παιδιών και ενηλίκων: Replayce Special Day.
*Καλοκαιρινή ακαδημία: Replayce Camp.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με την Έρρικα Πρεζεράκου διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 νικητές θα κερδίσουν από 1 ωριαίο οικογενειακό μάθημα Replayce με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα  03/01/11 έως και τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

==================================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 256 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 νικητές.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Ηλίας Φάκας

2. Αιμιλία Γενναίου

3. Παναγιώτης Καπασακάλης

4. Φανή Δρούγκα

5. Φλώρα Προμπονά