Κερδίστε 5 παιδικά χριστουγεννιάτικα βιβλία των εκδόσεων Λιβάνη

Το Infokids.gr και οι Εκδόσεις Λιβάνη, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε υπέροχα παιδικά xριστουγεννιάτικα βιβλία! Πιο συγκεκριμένα, προσφέρουμε 2 αντίτυπα του βιβλίου «Μάικ ο Φασολάκης – Τα Χριστούγεννα του Μάικ» της Μαρί Κυριακού, 1 αντίτυπο του «Όταν ο Άγιος Βασίλης έπεσε στη γη» της Φούνκε Κορνέλια, 1 αντίτυπο του «Χριστούγεννα στη Γελανδία» της Αναστασίας Ευσταθίου και 1 αντίτυπο του βιβλίου «Η καρδιά του χιονάνθρωπου» της Δέσποινας Πετρή.

Λίγα λόγια για τα βιβλία:

«Μάικ ο Φασολάκης – Τα Χριστούγεννα του Μάικ»

Έρχονται τα Χριστούγεννα και ο Μάικ ο Φασολάκης μαζί με την Αγάπη και το φίλο τους το Γλάρο θέλουν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Πρώτα όμως θα πρέπει να το διαλέξουν. Μαζί, λοιπόν, θα γνωρίσουν τον Τούλη τον Ελατούλη, ένα έλατο λιγάκι διαφορετικό από τα άλλα. Ο Μάικ και η Αγάπη θα το πάρουν στο σπίτι και θα
αλλάξουν τη ζωή του για πάντα!
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ CD

Συγγραφέας: Μαρί Κυριακού
Εκδόσεις: Λιβάνη
Eικονογράφηση: Λήδα Βαρβαρούση
Σελίδες: 34
ISBN: 978-960-14-2469-9
Τιμή: 14 ευρώ

«Όταν ο Άγιος Βασίλης έπεσε στη γη»

Χάρη στον Πεφταστέρη, έναν τάρανδο ντροπαλό, αλλά γρήγορο σαν αστραπή, ο Άγιος Βασίλης έχει έρθει στη γη παρασυρμένος από μια καταιγίδα μόλις δύο βδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα. Ευτυχώς που έπεσε σε μια ωραία γειτονιά! Αλλά ο Άγιος δεν είναι ασφαλής. Ο κακός Βάλντεμαρ σχεδιάζει να καταστρέψει τον αληθινό Άγιο Βασίλη και να χρησιμοποιήσει τα Χριστούγεννα και τις ευχές των παιδιών για να κερδίσει ο ίδιος χρήματα. Ο Άγιος Βασίλης είναι ο μόνος που αντιστέκεται στο σατανικό Βάλντεμαρ και τα σχέδιά του. Με τη βοήθεια δύο παιδιών, της Σαρλότ και του Μπεν, που θα ταξιδέψουν στην παγωμένη Χώρα των Χριστουγέννων, ο Άγιος Βασίλης θα αντιμετωπίσει τον Βάλντεμαρ και τα τσιράκια του, τους τρομακτικούς Καρυοθραύστες.

Συγγραφέας: Κορνέλια Φούνκε
Εικονογράφος: Ρεγκίνα Κεν
ISBN: 978-960-14-2279-6
Σελίδες: 175
Τιμή: 10,80€

«Χριστούγεννα στη Γελανδία»

Τα Χριστούγεννα στον πλανήτη πλησιάζουν και τα γράμματα των παιδιών με τις επιθυμίες τους δε λένε να φτάσουν στη σπηλιά του Κάλι Καλ του καλικάντζαρου. Εκεί κάτω, αναρρώνει, μήνες τώρα, ο τραυματίας Αϊ Βασίλης παρέα με τα ξωτικά του και τα καλικαντζαρούδια, ετοιμάζοντας τα δώρα των παιδιών.Περίεργα πράγματα συμβαίνουν, καθώς ο βασιλιάς Γελιονάρδος φυλακίζεται, η μαγική σκόνη εξαφανίζεται, ο Αϊ Βασίλης συλλαμβάνεται με την τουρμπινομηχανή του, ενώ κάποιοι αδίστακτοι κατασκευάζουν τα νέα μικροτσίπ κατά του γέλιου. Τι θα γίνει, όμως, όταν το Ρυάκι των Δακρύων θα διασχίσει τη χώρα της Γελανδίας και θα βρει διέξοδο στη Μεσόγειο; Για να ανακαλύψετε τι συμβαίνει τούτα τα παράξενα Χριστούγεννα στη Γη, ταξιδέψτε παρέα με τον Κάλι Καλ στη μυθική χώρα του γέλιου.

Συγγραφέας: Αναστασία Ευσταθίου
ISBN: 978-960-14-2090-5
Τιμή: 9,80€

«Η καρδιά του χιονάνθρωπου»

Ένας χιονάνθρωπος αλλιώτικος από τους άλλους.Ένας χιονάνθρωπος που ζητά ένα δώρο και ελπίζει στη μαγεία των Χριστουγέννων.
Θα του το δώσει ο Άγιος Βασίλης;Τι είναι αυτό που θα κάνει τον Μικρό Άσπρο να θέλει να γνωρίσει το γύρισμα του χρόνου, το πέρασμα των εποχών, τη ζεστασιά μιας αγκαλιάς;

ΛΙΒΑΝΗΣ: Σόλωνος 98, 10680, Αθήνα
Τηλ.: 2103661200

Περισσότερες προτάσεις για αγαπημένα παιδικά βιβλία, μπορείτε να δείτε στο: www.livanis.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 13.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και οι Εκδόσεις Λιβάνη, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε υπέροχα παιδικά xριστουγεννιάτικα βιβλία! Πιο συγκεκριμένα, προσφέρουμε 2 αντίτυπα του βιβλίου «Μάικ ο Φασολάκης – Τα Χριστούγεννα του Μάικ» της Μαρί Κυριακού, 1 αντίτυπο του «Όταν ο Άγιος Βασίλης έπεσε στη γη» της Φούνκε Κορνέλια, 1 αντίτυπο του «Χριστούγεννα στη Γελανδία» της Αναστασίας Ευσταθίου και 1 αντίτυπο του βιβλίου «Η καρδιά του χιονάνθρωπου» της Δέσποινας Πετρή
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 1.232 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές.

οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ευδοκία Τσόγκα- «Μάικ ο Φασολάκης, Τα Χριστούγεννα του Μάικ»

2. Βασιλική Ντουντούμη «Μάικ ο Φασολάκης, Τα Χριστούγεννα του Μάικ»

3. Κυριακή Χριστοφορίδου » Χριστούγεννα στη Γελανδία»

4. Ιωάννα Γεραγώτου «Όταν έπεσε στη Γη ο Άγιος Bασίλης»

5. Μαρία Γκιουμπρετζή » Η καρδιά του χιονανθρώπου»

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.