Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 πασχαλινές λαμπάδες από το neraidochora.gr

Κερδίστε 5 πασχαλινές λαμπάδες από το neraidochora.gr

Πέντε μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες σας περιμένουν να τις αποκτήσετε! Διακοσμημένες με αντικείμενα χρηστικά, πάντα δεμένα και όχι κολλημένα - ώστε να μπορούν μετά να βγουν, να στολιστούν και να τα παίξουν τα παιδάκια.

Οι 5 λαμπάδες του διαγωνισμού μας είναι προσφορά του neraidochora.gr: κατάστημα αλλά και e-shop με τεράστια ποικιλία σε είδη δώρων, κοσμήματα, είδη σπιτιού, παιδικά, ρούχα μα και αξεσουάρ.

Λίγα λόγια για τις λαμπάδες που μπορείτε να αποκτήσετε:

Και οι 5 είναι χειροποίητες. Διακοσμημένες με αντικείμενα που αφαιρούνται. Η μεγάλη νεράιδα είναι από πορσελάνη και ύφασμα. Όταν αφαιρεθεί μπαίνει σε ειδική βάση και στέκεται!

Η επόμενη λαμπάδα είναι διακοσμημένη με αερόστατο από ξύλο, ύφασμα και αεροναύτη! Το αερόστατο είναι δεμένο, βγαίνει εύκολα για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο!

Και η λαμπάδα με το υφασμάτινο κοριτσάκι, μας δίνει τη δυνατότητα να το στολίσουμε στο παιδικό δωμάτιο!

Τέλος, θαυμάστε και την λαμπάδα με αληθινή στρατιωτική πυξίδα! Η πυξίδα έχει κουτάκι με οδηγίες χρήσης για το πώς οι μικροί εξερευνητές μπορούν να βρίσκουν το γεωγραφικό στίγμα!


Αυτά αλλά και δεκάδες άλλα σχέδια για παιδικές πασχαλινές λαμπάδες, για λαμπάδες ενηλίκων μα και άλλων πασχαλινών δώρων, θα θαυμάσετε στο neraidochora.gr ή στο κατάστημα της εταιρίας στην Αγία Παρασκευή!

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΩΝ ΑΠΟ ΝΙΚΗΤΕΣ: Οι νικητές που κατοικούν εντός Αττικής, θα παραλάβουν τη λαμπάδα τους από το κατάστημα Νεραϊδοχώρα , Αγ. Ιωάννου 18-20, Εμπ. Κέντρο VENUS
Αγία Παρασκευή, Τηλ. 2106010825, Fax 2106010825. Μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με το κατάστημα.

Οι νικητές εκτός Αττικής θα λάβουν ταχυδρομικά τη λαμπάδα τους.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 2 Απριλίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και το κατάστημα neraidochora.gr προσφέρουν σε διαγωνισμό 5 πασχαλινές λαμπάδες για 5 παιδάκια. Δεκτές συμμετοχές έως και Δευτέρα 2 Απριλίου, στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, jaba, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 1.529 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Σοφία Φερσιζίδου

2. Ελένη Κοντολούρη

3. Νένα Χρυσανθοπούλου

4. Ευλαμπία Λαλοπούλου

5. Μάριος Βογιατζόγλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.