Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 προσκλήσεις για να παίξετε και να γιορτάσετε τις Απόκριες παρέα με το Παιχνιδαγωγείο! (18/02)

Κερδίστε 5 προσκλήσεις για να παίξετε και να γιορτάσετε τις Απόκριες παρέα με το Παιχνιδαγωγείο! (18/02)

Το infokids σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε 5 τυχερούς από 1 πρόσκληση για το θεματικό Σάββατο 18/02 «Μια στριφογυριστή κορδέλα σ’ έναν κόσμο με καπέλα!»!

Από τις 10:30 μέχρι τις 13:30, παίζουμε με μία στριφογυριστή κορδέλα και μεταφερόμαστε σε μια χώρα μακρινή που οι κάτοικοί της φοράνε όλο το χρόνο καπέλα! Καπέλα μικρά, μεγάλα, χρωματιστά, ψηλά, κοντά, καπέλα με χάντρες, με φτερά, με λουλούδια ακόμα και με μουσικά όργανα. Μέσα από αυτά τα μαγικά καπέλα, κάθε Απόκριες εμφανίζεται μια φανταχτερή στολή!
Φέτος όμως βγάζοντας τα καπέλα τους, οι Καπελάδες αντίκρισαν μονάχα τη Στέλλα, μια μικρή στριφογυριστή κορδέλα. Τι ψάχνει άραγε η Στέλλα στην Καπελαδοχώρα; Θα καταφέρουν ο ζωγράφος Καπελίντσι, ο μάγειρας Καπελόνι και ο διάσημος χορευτής Καπελόφ να βοηθήσουν τη Στέλλα;

Ανακαλύπτουμε ξεχωριστούς τρόπους για να ζωγραφίσουμε, πειραματιζόμαστε με γλυκές και αλμυρές συνταγές και χορεύουμε με κορδέλες σ’ ένα πολύχρωμο, αποκριάτικο σκηνικό.

Ωριαίες δραστηριότητες για παιδιά από 3 έως 11 χρονών.
Τιμή: 12€/ ώρα

Παιχνιδαγωγείο:
25ης Μαρτίου 61, 15451, Ν. Ψυχικό
τηλ./fax: 2106724288
Ώρες επικοινωνίας: Τρίτη – Παρασκευή: 12:00 – 18:00
email: info@paixnidagogeio.gr
www.paixnidagogeio.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε 5 τυχερούς από 1 πρόσκληση για το θεματικό Σάββατο 18/02 «Μια στριφογυριστή κορδέλα σ’ έναν κόσμο με καπέλα!» με δεκτές συμμετοχές μέχρι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στις 14.00 μ.μ
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με e-mails. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, jaba, www.tixerakias.com.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 852 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μαρία Σκαντζάρη

2. Αγάθη Αντζουλάτου

3. Ελένη Κοτζιά- Σοφαντζή

4. Χρυσούλα Γκαλιμάνη

5. Πένυ Αντωνιάδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.