Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 προσκλήσεις για την παράσταση «Η Νιφάδα Λου, η ατακτούλα του χιονιού»με την Ομάδα ArtooPaspartoo (22/1)

Κερδίστε 5 προσκλήσεις για την παράσταση «Η Νιφάδα Λου, η ατακτούλα του χιονιού»με την Ομάδα ArtooPaspartoo (22/1)

Το Infokids.gr, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 5 προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε το παραμύθι περιπέτειας και φαντασίας «Η Νιφάδα Λου, η ατακτούλα του χιονιού» με την Ομάδα Θεάτρου Κούκλας ArtooPaspartoo στο Χώρο Τέχνης Βρυσάκι! Οι 5 προσκλήσεις, δεν είναι διπλές, και αφορούν μόνο τον γονέα/συνοδό και είναι για την παράσταση της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι. Οι νικητές θα πληρώσουν μόνο το εισιτήριο των παιδιών.

Η υπόθεση του έργου:

Η μικρή Νιφάδα Λου με τις σκανδαλιές της αναστατώνει τη Χώρα των Πάγων και τα πλάσματα που ζουν εκεί. Τι θα γίνει όμως όταν η ατακτούλα νιφάδα αποφασίσει να κατέβει στη Γη και να ζήσει ανάμεσα στους ανθρώπους; Αυτό θα το μάθετε … από κοντά! Και θα απολαύστε κάθε λεπτό του χειμωνιάτικου παραμυθιού – ένα παραμύθι περιπέτειας και φαντασίας!

Συντελεστές:

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ArtooPaspartoo

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΕΜΨΥΧΩΣΗ: Σπύρος Καρράς-Σταυριάνα Κουσκουβελάκου

ΤΕΧΝΙΚΗ: Κούκλες τύπου MAROT

ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ: Σπύρος Καρράς

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΑΦΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Αλεξανδρόπουλος

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΟΥΚΛΩΝ: Μαυρομάτα Χανιώτου

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:50 λεπτά

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 2,5 +

Επιπλέον, σημειώστε ότι το εισιτήριο για τον γονέα-συνοδό, είναι μόλις 5 ευρώ! Και μην ξεχνάτε ότι οι παραστάσεις της Ομάδας είναι μεταφερόμενες και παρουσιάζονται σε δημόσιους και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, κατόπιν συνενοήσεως με την ομάδα

Πού: Χώρος Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι Βρυσακίου 17, στάση Μετρό Μοναστηράκι,Αθήνα
Πότε: Κάθε Κυριακή από 22 Ιανουαρίου έως και 19 Φεβρουαρίου, στις 12.οο το μεσημέρι
Εισιτήρια: 10 ευρώ/παιδί, 5 ευρώ/συνοδός
Tηλέφωνο: 211-4000533, 6977-634243

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 13.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 5 προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε το παραμύθι περιπέτειας και φαντασίας «Η Νιφάδα Λου, η ατακτούλα του χιονιού» με την Ομάδα Θεάτρου Κούκλας ArtooPaspartoo στο Χώρο Τέχνης Βρυσάκι! Οι 5 προσκλήσεις, δεν είναι διπλές, και αφορούν μόνο τον γονέα/συνοδό και είναι για την παράσταση της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι. Οι νικητές θα πληρώσουν μόνο το εισιτήριο των παιδιών.Δεκτές συμμετοχές έως Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 13:00 μ.μ
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 976 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Εύη Τσαγκρινού

2. Τάσος Καρτσαγκούλης

3. Απόλλων Τριβέλλας

4. Σοφία Κανάκη

5. Ευαγγελία Σταμούλη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.