Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 τόμους της Εγκυκλοπαίδειας "Υγείας του Παιδιού" από τις εκδόσεις Διόπτρα

Κερδίστε 5 τόμους της Εγκυκλοπαίδειας "Υγείας του Παιδιού" από τις εκδόσεις Διόπτρα

To infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα προσφέρουν σε 5 τυχερούς αναγνώστες 5 τόμους της Εγκυκλοπαίδειας Υγείας του Παιδιού από το Sickkids Hospital, το Νοσοκομείο Παίδων του Καναδά.

Λίγα λόγια για την εγκυκλοπαίδεια:

Η Εγκυκλοπαίδεια Υγείας του Παιδιού είναι ένας πλήρης σύγχρονος οδηγός για την υγεία των παιδιών κάθε ηλικίας. Συνδυάζοντας ιατρικές συμβουλές και στοιχεία από τις πιο πρόσφατες έρευνες, οι παιδίατροι και επίκουροι καθηγητές παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, δρ Νόρμαν Σόντερς και δρ Τζέρεμι Φρίντμαν, αναλύουν θέματα όπως:

• Ζητήματα θηλασμού,
• προβλήματα συμπεριφοράς,
• πυρετός και πονοκέφαλος,
• λοιμώδη νοσήματα,
• άσθμα και αλλεργίες,
• δερματοπάθειες,
• προβλήματα ύπνου,
• ανεμοβλογιά, κολικός και κοιλιακό άλγος.

Σε όλες τις περιπτώσεις, το βιβλίο απαντά σε τρεις βασικές ερωτήσεις: Πώς εκδηλώνεται το πρόβλημα; Σε τι οφείλεται; Πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί;

Ένα βιβλίο, πολύτιμος σύμμαχος για τους γονείς που θέλουν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις ασθένειες και τα επείγοντα περιστατικά της παιδικής ηλικίας.

Εκδόσεις: Διόπτρα
Συγγραφέας: Sickkids Hospital
Σελίδες: 440
ISBN: 978-960-364-371-5
Μέγεθος:153 x 234 mm
Τιμή: €23.4

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το dioptra.gr/page.aspx?itemID=PPG184_1281

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσφέρουν 5 τόμους της Εγκυκλοπαίδειας "Υγείας του Παιδιού" με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στο diagonismos.gr"

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 3.529 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές.

τώρα ας δούμε τους νικητές του διαγωνισμού μας:

1. Κατερίνα Σκριβάνου

2. Ελευθερία Καχριμάνη

3. Σουζάνα Χατζιδάκη

4. Ελένη Μπουρλίδη

5. Χρυσούλα Καρρά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.