Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 6 ημερολόγια του 2013 από τις εκδόσεις Μύρτος

Κερδίστε 6 ημερολόγια του 2013 από τις εκδόσεις Μύρτος

Ευχηθείτε "το κάθε σήμερα να είναι καλύτερο από το χθές". Γιατί το καλό υπάρχει γύρω μας, υπάρχει παντού κι έρχεται στη ζωή μας από το πουθενά.Ανοίξτε μια τεράστια αγκαλιά γεμάτη αγάπη. Ζήστε χωρίς ανταγωνισμούς, συμβάσεις και ενοχές. Βουτήξτε στα βαθιά και αντιμετωπίστε οποιαδήποτε κρίση. Μην ξεχνάτε πως διαθέτετε το ισχυρότερο όπλο για να τα καταφέρετε. Τον ίδιο σας τον εαυτό!!! Γίνετε μια πηγή χαράς και ευτυχίας και απολαύστε τη ζωή με κέφι, δύναμη και όνειρα. Αντιμετωπίστε το 2013 σαν μια καινούρια, άγραφη σελίδα της ζωής σας. Κάντε ένα νέο ξεκίνημα, πιο ουσιαστικό, πιο επαναστατικό. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας πως με κάθε σας πράξη, κάθε μέρα που θα περνά θα είναι γεμάτη δημιουργία, χαρά και γαλήνη. Το "Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2013" υπόσχεται να είναι σύντροφος, σύμβουλος και οδηγός σας, εφοδιάζοντάς σας με θετική σκέψη, ψυχική δύναμη και συναισθηματική ηρεμία. Ένα φως ελπίδας για μια καλύτερη ζωή.

Το "Ημερολόγιο Feng Shui 2013" θα σας βοηθήσει να περιπλανηθείτε στο συναρπαστικό κόσμο του. Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά τη ροή ενέργειας για να βελτιώσετε τις εργασιακές και προσωπικές σας σχέσεις. Αφήστε τα μυστικά του να φέρουν την πολυπόθητη ισορροπία.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για κερδίσετε ένα από τα 6 ημερολόγια του 2013 που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μύρτος. Ειδικότερα, τρεις αναγνώστες θα κερδίσουν το "Ημερολόγιο καλοτυχίας 2013 Τυχερά μυστικά" της Σάντας Πετράκη και άλλοι τρεις αναγνώστες θα κερδίσουν το "Ημερολόγιο Feng Shui 2013" της Έλενας Παπαδημητρίου.

Ημερολόγιο καλοτυχίας 2013
Τυχερά μυστικά

Σάντα Πετράκη
143 σελ.
ISBN 978-960-6866-37-1

"Ημερολόγιο Feng Shui 2013"
Έλενας Παπαδημητρίου
ISBN: 978-960-6866-38-8
Αριθμός σελίδων: 143

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμόΗ διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 11:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Τρεις αναγνώστες θα κερδίσουν το "Ημερολόγιο καλοτυχίας 2013 Τυχερά μυστικά" της Σάντας Πετράκη και άλλοι τρεις αναγνώστες θα κερδίσουν το "Ημερολόγιο Feng Shui 2013" της Έλενας Παπαδημητρίου
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 6 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 6 αριθμoύς από το 1 ως το 348 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Το "Ημερολόγιο καλοτυχίας 2013 Τυχερά μυστικά" κερδίζουν:

1. Λιζέτα Κουκογιάννη

2. Μαρία Λαζάρου

3. Φωτεινή Μουρλά

Το "Ημερολόγιο Feng Shui 2013" κερδίζουν:

4. Θεόφιλος Γιαννόπουλος

5. Χάρης Παπάζογλου

6. Σταυρούλα Γουρδομιχάλη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.