Κερδίστε 7 Christmas Free pass για την μαμά με καφέ και γλυκό και kids menu για 2 παιδιά, στον Χριστουγεννιάτικο παιδότοπο -Ο Κήπος των Θαυμάτων – στην Αίγλη Ζαππείου

Το Infokids.gr δίνει την ευκαιρία σε 7 τυχερούς αναγνώστες, να κερδίσουν από 1 Christmas Free pass για την μαμά με καφέ και γλυκό και kids menu για 2 παιδιά, στον Χριστουγεννιάτικο παιδότοπο -Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ – στην Αίγλη Ζαππείου.

Οι νικητές θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όποια ημέρα επιθυμούν, στο διάστημα λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου παιδότοπου 24/12/2011 – 2/1/2012.

«Η Αίγλη και ο Κήπος των Θαυμάτων»

Για Παραμυθένια Χριστούγεννα…

αποκλειστικά, στον μαγικό κήπο της Αίγλη Ζαππείου!

Την πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου, μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν το δικό τους παραμύθι στην Αίγλη Ζαππείου! Από το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, έως τη Δευτέρα 02 Ιανουαρίου, τα πιο μαγικά Χριστούγεννα ζωντανεύουν ξανά, από τις 11:00 το πρωί έως τις 07:00 το απόγευμα σε έναν παραμυθένιο Κήπο των Θαυμάτων, γεμάτο εκπλήξεις, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!

Με ελεύθερη είσοδο, η όρεξη για δράση μοιάζει… απεριόριστη καθώς στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα «Πρωτέας» της Αίγλης Ζαππείου, παιδιά – και γονείς που ξαναγίνονται παιδιά – βρίσκουν και πάλι τη χαρά, παίζοντας και διαβάζοντας παραμύθια κάτω από «Χιονισμένα Σπιτάκια», ενώ πελώριες κατασκευές, όπως το εντυπωσιακό «Ιπποτικό Κάστρο», και το φουσκωτό «Κάστρο Του Βυθού» υπόσχονται να χαρίσουν άφθονο γέλιο και διασκέδαση! Ακόμη, ένα πολύχρωμο πολύ – γυμναστήριο αναλαμβάνει να ψυχαγωγήσει τους λιλιπούτειους φίλους της Αίγλης Ζαππείου, βοηθώντας τους να κάνουν τις «ασκήσεις» τους… παιχνιδάκι!

*Η είσοδος στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο «Κήπος των Θαυμάτων» του πολυχώρου της Αίγλης Ζαππείου, είναι ελεύθερη!

Αίγλη Ζαππείου: Eίσοδος από Βασ. Όλγας- τηλ.: 210.33.69.364, 210.33.69.300 · www. aeglizappiou.gr – E-mail: info@aeglizappiou.gr. Ελεύθερο Parking.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 11.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 7 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 7 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 7 αριθμούς από το 1 ως το 1062 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 7 τυχερούς νικητές.

Και τώρα οι νικητές μας, στους οποίους ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!!

1. Νίκος Μπουζόπουλος
2. Ιωάννα Ξυνοπούλου

3. Θεοδοσία Ντεβέ

4. Κατερίνα Μακρυγιάννη

5. Σπύρος Γιαννόπουλος

6. Αγγελική Ντρέλια

7. Δήμητρα Κοντονίκα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.