Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 8 ασημένια βραχιόλια με swarovski και μαργαριτάρια από την Rania Stones

Κερδίστε 8 ασημένια βραχιόλια με swarovski και μαργαριτάρια από την Rania Stones

Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ είναι αντικείμενα φετίχ για τις γυναίκες που επιθυμούν να ξεχωρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση. Η αγαπημένη μας Ράνια Πανάγου δημιουργός των 'Rania's Stones' έφτιαξε ειδικά για το Infokids και τις αναγνώστριες του, 8 ασημένια βραχιόλια με κρύσταλλα swarovski και φυσικά μαργαριτάρια.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα από τα 8 ασημένια βραχιόλια με κρύσταλλα swarovski και φυσικά μαργαριτάρια προσφορά των 'Rania's Stones' και της δημιουργού Ράνιας Πανάγου.

Aς γνωρίσουμε τις 'Rania's Stones
'

Η Ράνια Πανάγου, αγαπημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων και αξεσουάρ γάμου και βάφτισης δημιουργεί αποκλειστικά μοναδικά χειροποίητα κομμάτια, δουλεύοντας με πολλά και διαφορετικά υλικά. Εκτός από πρωτότυπα ασημένια και faux κοσμήματα φέτος έχει δημιουργήσει και μια σειρά από ιδιαίτερα δώρα, διακοσμητικά ή χρηστικά, για τις δικές σας "ανάγκες", δίνοντας όπως πάντα ιδιαίτερη προσοχή όχι μόνο στο design, αλλά μέχρι και στην χειροποίητη συσκευασία !Τόσο στο κομμάτι κόσμημα-δώρα όσο και στο κομμάτι γάμος-βάφτιση, τα Rania's Stones απευθύνονται σ'αυτούς που θέλουν την αποκλειστικότητα, στις όποιες επιλογές τους!'Οσο για τις τιμές της, όπως λέει η ίδια "γιατί το exclusive design θα πρέπει να είναι ακριβό ;" Δείγμα δουλειάς της μπορείτε να δείτε στη σελίδα της στο facebook Rania's Stones by Rania Panagou

Rania's Stones by Rania Panagou
Φολεγάνδρου 9 Γέρακας
6994 643188
215 5203731

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 13:30 π.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα από τα 8 ασημένια βραχιόλια με κρύσταλλα swarovski και φυσικά μαργαριτάρια προσφορά των 'Rania's Stones' και της δημιουργού Ράνιας Πανάγου
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 8 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 8 αριθμoύς από το 1 ως το 1.205 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Κατερίνα Ψάλλα

2. Ιωάννα Ιωσηφίδου

3. Ελένη Γκούστα

4. Σοφία Ηλιοπούλου

5. Βούλα Φέσσα

6. Σοφία Φλόρου

7. Ανδριάνα Τσιάτσου

8. Μαρία Καρατζίκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.