Κερδίστε 8 παιδικά βιβλία των εκδόσεων Modern Times

Στις 2 Απριλίου, ημέρα γέννησης του μεγάλου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Με αφορμή τον εορτασμό το Infokids.gr και οι Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί (Modern Times) διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 8 νικητές θα κερδίσουν από 1 παιδικό βιβλίο (4 για αγόρια και 4 για κορίτσια).

Τα βιβλία για τα κοριτσάκια είναι:
1. Νεραϊδένιος Κόσμος – Η Σίλκι και το φτερό του ουράνιου τόξου
2. Οι νεράιδες των παραμυθιών
3. Οι μικρές πριγκίπισσες και το κιόσκι της μουσικής
4. Το μουσικό κουτί με τις μπαλαρίνες

 

 

Τα βιβλία για τα αγοράκια είναι:
1. Οι παικταράδες- Ο νέος αρχηγός
2. Γκολ! Και τώρα… όλοι στη Βραζιλία!
3.Όταν μεγαλώσω, θα γίνω… αρχαιολόγος
4. Ο καλός μου μπαμπάς!

 

 

 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 4 Απριλίου 2011.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 8 τυχερούς.

——————————————————————————————————–

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί  διοργανώνει διαγωνισμό εκ του οποίου 8 νικητές θα κερδίσουν από ένα βιβλίο με δεκτές συμμετοχές απ’ τη Δευτέρα 28 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 4 Απριλίου (14:00 μ.μ).
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 8 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 8 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο οι νικητές δεν θέλουν ή δε μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους τότε θα ενημερωθούν αναπληρωματικοί. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr .
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας από τα γραφεία του Infokids.gr (Μήλων 75, Αθήνα).
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή των δώρων θα πρέπει να γίνεται εντός 1ος μήνα απ’ τη δημοσίευση των νικητών.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 8 αριθμούς από το 1 ως το 972 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 8 νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Κωνσταντίνα Μπλάνα
2. Καλλιόπη Τζίφρη
3. Σοφία Τοπουζίδου
4. Αθανασία Καραγιάννη
5. Τόνια Φωτογιαννοπούλου
6. Γιώργος Θωμόπουλος
7. Κωνσταντίνα Αδρασκέλα
8. Στέλλα Βαλσάμη

Οι τυχεροί νικητές παρακαλούνται να επικοινωνούν με τα γραφεία του InfoKids.gr (Μύλων 75, Αθήνα, τηλ. 210 5154792) για την παραλαβή των δώρων τους.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.