Αρχική Περιβάλλον ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ, Έκθεση για το Πράσινο

ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ, Έκθεση για το Πράσινο

Για άλλη μία χρονιά, την τρίτη στη σειρά, η ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ, η έκθεση θεσμός στο χώρο του Πρασίνου και της Κηποτεχνίας, ανοίγει τις πύλες της στο κοινό. Από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στο χώρο της EXPO Athens μας δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθούμε για νέα προϊόντα και καινοτόμες τεχνολογίες σχετικά με τον κήπο και τη βεράντα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έκθεση δεν περιλαμβάνει μονάχα τις παρουσιάσεις των εταιρειών και των προϊόντων τους, αλλά διανθίζεται με δράσεις για το κοινό (π.χ. επίδειξη κατασκευής μιας λιμνούλας και ανθοδετικής), καθώς και με μια ημερίδα με θέμα «Η κρίση στο χώρο της κηποτεχνίας και του πρασίνου- Η επόμενη μέρα»,η οποία διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής.

Τι: ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ, Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση για το Πράσινο και το Περιβάλλον
Που: EXPO ATHENS
Πότε: 11 έως 14 Φεβρουαρίου
Πληροφορίες: www.kipotechnika.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.