Κιμαδόπιτα

Γρήγορη και εύκολη πίτα με κιμά, ιδανική όχι μόνο ως κυρίως πιάτο αλλά και ως απογευματινό σνακ για τα παιδιά!

Υλικά για 6 άτομα
350 γραμμ μίγμα μοσχαρίσιου και αρνίσιου κιμά
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κουτ. σούπας φρέσκια τομάτα
3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένες πιπεριές
Μαιντανό

Για τη ζύμη
600 γραμμ έτοιμη ζύμη για ψωμί

1. Σε ένα μπολ ρίχνετε τον κιμά, 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τη φρέσκια τριμμένη ντομάτα, τις ψιλοκομμένες πιπεριές και τον μαιντανό. Ανακατεύετε καλά με το χέρι.
2. Αλευρώνετε μια επιφάνεια, απλώνετε τη ζύμη με τα δάχτυλα για να γίνει μακρόστενη και λεπτή, απλώνετε τη γέμιση και βάζετε την πίτα στον φούρνο να ψηθεί.