Αρχική InfoMommy Νέα Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη τα φαρμακεία όλης της χώρας

Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη τα φαρμακεία όλης της χώρας

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη τα φαρμακεία όλης της χώρας. Επίσης σταματούν πάλι από τη Δευτέρα να χορηγούν επί πιστώσει φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Το επόμενο Σάββατο οι φαρμακοποιοί θα συνεδριάσουν προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

«Ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζει να είναι ασυνεπής. Μας χρωστάει 300 εκατομμύρια ευρώ από το 2011» δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θ. Αμπατζόγλου.

«Αν ο ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ας βγουν να πουν στον κόσμο ότι όποιος έχει χρήματα έχει και υγεία» πρόσθεσε.

Διαφοροποιούνται ως προς την αναστολή της πίστωσης στα Χανιά

Την απόφαση να συνταχθούν με την πρόταση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου για την πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας τη Δευτέρα και την Τρίτη πήρε το διοικητικό συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Βάμβουκας, αποφασίστηκε να μην υπάρξει αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ.

«Η απόφαση ελήφθη για να δώσουμε πίστωση χρόνου για τουλάχιστον μία εβδομάδα στον ΕΟΠΠΥ, ενώ σαν κλάδος τοπικά, αναγνωρίζουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί ασφαλισμένοι λόγω της οικονομικής κρίσης», τόνισε ο κ. Βάμβουκας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.