Αρχική Περιβάλλον «Κοιμήθηκαν» οι αρκούδες στο Νυμφαίο

«Κοιμήθηκαν» οι αρκούδες στο Νυμφαίο

Οι καλές καιρικές συνθήκες κρατούσαν ξύπνιες τις δώδεκα πρώην αιχμάλωτες αρκούδες που βρίσκονται υπό την προστασία του Αρκτούρου στο Νυμφαίο της Φλώρινας. Έτσι προετοίμασαν τις φωλιές τους, σαν να ζουν σε φυσικό περιβάλλον και τελικά...καιρού επιτρέποντος, κοιμήθηκαν.

Τις τελευταίες ημέρες η θερμοκρασία στο Νυμφαίο της Φλώρινας έπεσε αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν. Σήμερα ο υδράργυρος έδειχνε -14 βαθμούς Κελσίου.

"Πέρσι που είχαμε πιο βαρύ χειμώνα οι αρκούδες κοιμήθηκαν νωρίτερα. Φέτος είμαστε σε λογικά πλαίσια. Τα ζώα του καταφυγίου έκαναν όλη την προεργασία, έφτιαξαν τις δικές τους φωλιές, όπως κάνουν και οι αρκούδες που ζουν ελεύθερες στη φύση, και έπεσαν σε χειμέριο ύπνο, ακολουθώντας τον βιολογικό τους κύκλο", δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η διευθύντρια επικοινωνίας του "Αρκτούρου", Βάσω Πετρίδου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.