Κολοκυθορολάκια γεμιστά με τυρί… να τρώει η μάνα και να μην δίνει στο παιδί;

 Η Νατάσα μπήκε στην κουζίνα σήμερα με κέφι και όρεξη για μαγειρική. Στο ένα χέρι κρατά μια εκτύπωση με την συνταγή που της έδωσε η Λένα και στο άλλο χέρι τα κολοκυθάκια. Βάζει το ραδιόφωνο να παίζει και τρέχει στο ψυγείο βγάζει το dirollo cottage cheese και ξεκινά όλο χαρά. Μετά από λίγη ώρα τα παιδιά επέστρεψαν στο σπίτι όλα ήταν έτοιμα και στο σπίτι μοσχοβολούσε από το ωραίο φαγητάκι. -Μαμά, τι ωραία που μυρίζει το φαγητάκι σου σήμερα, τι καλό μας έφτιαξες; – Γλυκά μου παιδάκια σήμερα θα φάμε κολοκυθορολάκια με τυρί dirollo, γιατί όπως ξέρετε η γεύση παίζει ρόλο!

Χρόνος προετοιμασίας: 30΄ • Χρόνος μαγειρέματος: 30΄

Συστατικά για 4 άτομα:
225 γρ. Dirollo Cottage με αγγουράκι,  καρότο, πιπεριά 1,9% λιπαρά
200 γρ. Dirollo spread 3% λιπαρά
4-5 κολοκυθάκια
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
για το ψήσιμο
αλάτι, πιπέρι  

Εκτέλεση
Πλένετε τα κολοκυθάκια, αφαιρείτε τις δύο άκρες τους και τα κόβετε κάθετα σε όσο πιο λεπτές φέτες μπορείτε.
Τα αλατίζετε και βάζετε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει καλά (για να τελειώσετε πιο γρήγορα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και δύο τηγάνια). 
Με ένα πινέλο αλείφετε τα κολοκυθάκια με ελαιόλαδο και τα ψήνετε μέχρι να μαλακώσουν και να αρχίσουν να ροδίσουν. Τα βγάζετε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν. 
Αναμειγνύετε το Dirollo spread με το Dirollo cottage με αγγουράκι, καρότο, πιπεριά, προσθέτετε λίγο αλάτι, ψιλοκομμένο άνηθο και ανακατεύετε να γίνουν ενιαίο μίγμα.
Βάζετε μπροστά σας, πάνω στον πάγκο εργασίας μία μία τις φέτες από τα κολοκυθάκια και τοποθετείτε στο κάτω μέρος τους με ένα κουταλάκι μίγμα τυριού. Τυλίγετε το κολοκυθάκι σε ρολό και στερεώνετε την άκρη του με μια οδοντογλυφίδα.
Μεταφέρετε τα ρολάκια σε πιατέλα σερβιρίσματος, πασπαλίζετε με λίγο άνηθο και σερβίρετε. Μπορείτε αν θέλετε να τα διατηρήσετε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
 
 
Tip: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δύο τυριά, στη διπλάσια ποσότητα το καθένα.

Η νοστιμότατη συνταγή είναι από το dirollo.gr