Κοτόπουλο καλά κρυμμένο σε πιτάκια

Ψητό κοτόπουλο έχει το μενού σήμερα, αλλά η μαμά αποφάσισε να τους εκπλήξει όλους μέσα στο σπίτι ευχάριστα. Θα χρησιμοποιήσει μια συνταγή που άκουσε από τη θεία της την Αιγυπτιώτισσα, με ανατολίτικη εσάνς, που θα ξετρελάνει τους πάντες, και ιδίως τα παιδιά. Ο λόγος; Μα θα συνοδεύσει τα κομματάκια του κοτόπουλου με πιτούλες.

Υλικά
4 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε μικρούς κύβους
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. βούτυρο
100 γρ. μαλακό τυρί φέτα τριμμένο
2-3 κ.σ. μαϊντανός
2 κ.γ. σουσάμι
κύμινο
16 φύλλα κρούστας

Εκτέλεση

1. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο στο τηγάνι.
2. Τηγανίζετε το κοτόπουλο, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό και το τυρί για 4-5 λεπτά.
1. Κόβετε προσεκτικά σε λωρίδες τα φύλλα κρούστας.
2. Γεμίζετε τα φύλλα με το μείγμα κοτόπουλου και τα τυλίγετε σε μικρά πιτάκια. Στη συνέχεια τα αλείφετε με το βούτυρο και πασπαλίζετε με κύμινο και το σουσάμι. Τοποθετείτε τα πιτάκια σε ταψί και ψήνετε στους 180°C για 25-30 λεπτά.

Tip. Προσθέστε φέτα στα πιτάκια σας για πιο γεμάτη γεύση.