Αρχική Fun Time Κουκλοθέατρο με κούκλες από χάρτινες σακούλες!

Κουκλοθέατρο με κούκλες από χάρτινες σακούλες!

Τα μόνα που χρειάζεστε για να φτιάξετε αυτές τις όμορφες κούκλες είναι μερικές χάρτινες σακούλες, μερικά κομμάτια από χρωματιστό χαρτί και ένα χαλαρό απόγευμα.
Διαλέξτε μαζί με τον μικρό σας βοηθό τα ζώα που θέλετε να "ζωντανέψετε" και προμηθευτείτε με κατάλληλα χαρτιά για τα χαρακτηριστικά τους, κόλλα και ψαλίδι.

Λιοντάρι

1. Χρησιμοποιώντας το καπάκι από μια κατσαρολίτσα ή ένα πλαστικό μπολ και κόψτε ένα κυκλικό κομμάτι κίτρινο χαρτί για τη χαίτη. Αφαιρέστε από το κέντρο του κύκλου ένα ορθογώνιο κομμάτι.

2. Περάστε τη χαίτη γύρω από το κάτω μέρος της σακούλας ώστε να δημιουργήσετε το πρόσωπο.Από μια άλλη σακούλα μπορείτε να κόψετε τα χέρια και τα αφτιά. Μην ξεχάσετε τα μάτια, τη μύτη, τα δόντια, τα νύχια.

3. Κολλήστε τα χέρια, τα αυτιά και τα δόντια κάτω από το πρόσωπό όπως βλέπετε στη φωτογραφία.

Περάστε το χέρι σας στην τρύπα και αφήστε την φαντασία σας να σας οδηγήσει στον κόσμο των παραμυθιών.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε σκύλο, γουρόυνι ή όποιο άλλο ζωάκι είναι το αγαπημένο σας!

Καλή διασκέδαση


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.