Αρχική Famous Parents Κρατερός Κατσούλης: Η καρδιά μου ανήκει σε δύο γυναίκες

Κρατερός Κατσούλης: Η καρδιά μου ανήκει σε δύο γυναίκες

Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει στον Γιώργο Στασίδη και την εκπομπή «Movies & Stars» στο MTV που θα προβληθεί σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στις 20:00 το βράδυ στο MTV, για τις δύο μεγάλες του αγάπες, την Κατερίνα Καραβάτου και την τεσσάρων μηνών κόρη τους.
Για το ρόλο του ως πατέρας δήλωσε ότι «Η καρδιά μου ανήκει σε δύο γυναίκες. Αν δεν υπήρχε η μία δεν θα υπήρχε η δεύτερη. Οι προτεραιότητες παραμένουν. Η κόρη μου είναι 4 μηνών και ζω τον νέο μου ρόλο όμορφα και φυσικά. Το θέλαμε και έγινε. Δεν προέκυψε ξαφνικά. Θέλαμε και οι δύο να κάναμε οικογένεια και θέλουμε οπωσδήποτε και δεύτερο παιδί! Επειδή ούτε η Κατερίνα ούτε εγώ έχουμε αδέρφια, θέλουμε μια μεγάλη οικογένεια».
«Η Κατερίνα ως μαμά είναι πολύ φυσιολογική μητέρα. Σε ποιον μοιάζει η κόρη μας δεν μπορώ να το εντοπίσω. Στο παιδί βλέπω την Κατερίνα και εκείνη εμένα! Έχει πάρει πάντως τη μύτη του μπαμπά της Κατερίνας! Ευτυχώς δεν πήρε τη δική μου», λέει στη συνέχεια ο ηθοποιός.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.