Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Κυκλοφόρησε το Microsoft Office 2013

Κυκλοφόρησε το Microsoft Office 2013

Κυκλοφόρησε το Office 2013, η δημοφιλής σουίτα εφαρμογών γραφείου της Microsoft, ριζικά επανασχεδιασμένη ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα μέσω οθόνης αφής ή γραφίδας, εκτός από το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Το Office 2013 είναι συμβατό με τα Windows 7 και τα Windows 8, ενώ η έκδοσή του για οικιακή χρήση και μαθητές περιλαμβάνει τα προγράμματα Word, Excel, Powerpoint και OneNote.

Ανάμεσα στις βελτιώσεις που φέρνει η σουίτα είναι η αποθήκευση των εγγράφων στην υπηρεσία cloud storage SkyDrive, για πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο, η απλοποίηση της κοινής χρήσης εγγράφων, όπως και η δυνατότητα ενσωμάτωσης περιεχομένου από αρχεία PDF σε έγγραφα του Word.

Η έκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές κοστίζει 139 ευρώ και μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα μηχάνημα. Σε έναν υπολογιστή μπορεί επίσης να εγκατασταθεί η έκδοση του Office 2013 για μικρές επιχειρήσεις. Σε αυτή την περίπτωση, η σουίτα περιλαμβάνει επίσης το Microsoft Outlook και κοστίζει 269 ευρώ. Για τις μεγάλες εταιρείες προορίζεται το

Ακόμη πάντως και για απλούς χρήστες, η αμερικανική εταιρεία προωθεί περισσότερο το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση, δηλαδή τη σουίτα με τη μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας, η οποία κοστίζει 99 ευρώ ετησίως ή 10 ευρώ τον μήνα. Το Office 365 Premium προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη συλλογή εφαρμογών Office – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher και Access.

Επίσης, με την επιλογή της συνδρομητικής υπηρεσίας μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει όλες τις εφαρμογές σε έως και 5 διαφορετικούς υπολογιστές – τόσο Windows όσο και Mac (απαιτείται Mac OS X 10.5.8 ή νεότερη έκδοση του λειτουργικού). Κάτι που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για μια οικογένεια.

Τα πλεονεκτήματα του Office 365 Premium δεν σταματούν όμως εδώ, αφού παρέχει επιπλέον 20 GB στο Skydrive, αυξάνοντας έτσι τον διαθέσιμο online αποθηκευτικό χώρο στα 27 GB. Επιπλέον, προσφέρει 60 λεπτά δωρεάν κλήσεων στο Skype world, για επικοινωνία με κινητά και σταθερά τηλέφωνα σε επιλεγμένες χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση και δωρεάν χρήση για 30 ημέρες, μπορεί κανείς να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.office.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.