Αρχική Διάφορα Κυριακή στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης (8/5)

Κυριακή στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης (8/5)

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό επ' ευκαιρία του ερχομού της άνοιξης την Κυριακή 8 Μαΐου. Ενήλικες και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της σχολής, να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, να αγοράσουν βιολογικά προιόντα και το κυριότερο να ψυχαγωγηθούν με τα πολιτιστικά δρώμενα που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια των εκδηλώσεων.
Στα πλαίσια της ημέρας, θα πραγματοποιηθούν η 2η συνάντηση Σχολικών Ομίλων Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, παράσταση θεάτρου σκιών, πέταγμα χαρταετού, μαθήματα ιππασίας, βόλτα με ηλεκτρικά δίκυκλα, εκθέσεις, κατασκευές δώρων επ' αφορμή της Ημέρας της Μητέρας, βιωματικά διαδραστικά παιχνίδια. Θα υπάρχει βιβλιοπωλείο, παλαιοπωλείο, καφέ- ουζερί, ψητοπωλείο, αναψυκτήρια όπου θα σερβίρονται οι φημισμένοι παραδοσιακοί λουκουμάδες της σχολής.
Για την διοργάνωση αεργάστηκαν εθελοντικά οι μαθητές, οι σπουδαστές και το προσωπικό της Σχολής. Συνεισέφεραν επίσης ο δήμος Θεσσαλονίκης, ο δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη, το Παιδικό Μουσείο, το Κτήμα Δέδα, το μουσικό Σχολείο "Σείριος" καθώς και πλήθος χορηγών.
Τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν στις υποτροφίες μαθητών και σπουδαστών.


Πού:
Μ. Αντύπα 12, Θεσσαλονίκη

Πότε: Κυριακή 8 Μαίου

Συμβολική είσοδος 2€ για κάθε ενήλικα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter