Αρχική Νέα Λάβετε Μέρος στην πιο Μαγική Διαδρομή με το Λεωφορείο του Harry Potter

Λάβετε Μέρος στην πιο Μαγική Διαδρομή με το Λεωφορείο του Harry Potter

Βόλτα με το Λεωφορείο του Harry PotterΤο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009, οι μικροί φίλοι του ήρωα θα απολαύσουν μια ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη βόλτα στην Αθήνα ως επιβάτες ενός αυθεντικού διώροφου Αγγλικού Λεωφορείου! Το λεωφορείο του Harry Potter, διακοσμημένο στο ύφος του μαγικού κόσμου του πιο αγαπητού μικρού μάγου του πλανήτη, πρόκειται να κάνει το όνειρο κάθε παιδιού πραγματικότητα στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας για την κυκλοφορία σε DVD της ταινίας από την Audio Visaual Enterprises.

Μέσα στο λεωφορείο θα περιμένουν τα παιδιά μοναδικές εκπλήξεις, που έχει στείλει ο Harry Potter ειδικά για τους φίλους του στην Ελλάδα! Ανιματέρ, μάγοι και ταχυδακτυλουργοί θα τους ενθουσιάσουν με τα ‘κόλπα’ τους, ενώ ζωγράφοι θα κάνουν face painting με σχέδια εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες της ταινίας.
Το λεωφορείο θα πραγματοποιήσει 2 δρομολόγια – ένα στις 10 το πρωί & ένα στις 4 το απόγευμα από τα γραφεία της Audio Visual, Πάρνωνος 3 στο Μαρούσι.

Πιο αναλυτικά το Πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 12 Δεκεμβρίου:

* Στις 10.00 επιβιβάζονται τα παιδιά στο λεωφορείο συνοδευόμενα από τους συνοδούς - κηδεμόνες τους και τους ανιματέρ και εκτελείται το δρομολόγιο Audio Visual - ALLOU FUN PARK.
Κατά τις 10.45 αποβιβάζονται τα παιδιά για παιχνίδι στο ALLOU FUN PARK. Θα τους χορηγείται το Day Pass/ Ημερήσιο πάσο διασκέδασης, (προσφορά της Audio Visual) με το οποίο μπορούν να συμμετέχουν στα παιχνίδια όσες φορές επιθυμούν την ημέρα της επίσκεψής τους
Στις 13.00 ξεκινάει η επιβίβαση για την επιστροφή στην έδρα της Audio Visual στις 14.00.

* Το απόγευμα του Σαββάτου το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
Στις 15.00 επιβιβάζονται τα παιδιά στο λεωφορείο συνοδευόμενα από τους συνοδούς - κηδεμόνες τους και τους ανιματέρ και εκτελείται το δρομολόγιο Audio Visual - ALLOU FUN PARK.
Περίπου στις 15.45 αποβιβάζονται τα παιδιά για παιχνίδι στο ALLOU FUN PARK. Θα τους χορηγείται ένα Day Pass/ Ημερήσιο πάσο διασκέδασης (προσφορά της Audio Visual στους μικρούς της φίλους), με το οποίο μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορα παιχνίδια όσες φορές επιθυμούν την ημέρα της επίσκεψής τους.
Στις 17.00 η επιβίβαση για την επιστροφή στην έδρα της Audio Visual στις 18.00.

Υποστηρικτής της ενέργειας είναι το STAR CHANNEL.

Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε μέχρι την Παρασκευή 11/12 με το γραφείο τύπου της Audio Visual στο Tηλ. 210-8092809


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.