Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό "Αγαπημένο πιάτο"

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό "Αγαπημένο πιάτο"

Η LG Electronics Ελλάς, συνεχίζει να δίνει περισσότερη γεύση στην καθημερινότητά μας και φαντασία στην κουζίνα, και διοργανώνει το διαγωνισμό μαγειρικής «Αγαπημένο Πιάτο», μέσω της σελίδας facebook LG Hellas - Life Tastes Good.
Από τις 28 Μαΐου και μέχρι τις 27 Ιουνίου, στο wall του fan page Life Tastes Good της LG Electronics Ελλάς στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.facebook.com/lifetastesgoodhellas, οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες και λήψεις του αγαπημένου τους πιάτου, που ταιριάζει στη θεματική ενότητα.
Μετά από κλήρωση, κάθε εβδομάδα θα αναδεικνύονται τρεις τυχεροί νικητές οι οποίοι θα κερδίζουν πλούσια δώρα από την εξειδικευμένη αλυσίδα καταστημάτων με είδη κουζίνας Cook-Shop.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.