Αρχική Βιβλία Λέω να πετάξω...

Λέω να πετάξω...

Πού πάνε τα μπαλόνια όταν φεύγουν από τα χέρια μας;
Ξεκινώντας από αυτή την απλή, αλλά με πολλές προεκτάσεις ερώτηση, ο Δημήτρης Μπασλάμ στο τρίτο του βιβλίο "Λέω να πετάξω...", μας οδηγεί στο μαγευτικό και γεμάτο εκπλήξεις ταξίδι της ζωής, με πρωταγωνιστή ένα κόκκινο μπαλόνι και φόντο την εξαιρετική εικονογράφηση ενός νέου ζωγράφου, του Γιώργου Κόφτη.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Δημήτρης Μπασλάμ δεν αποφοίτησε από κανένα ωδείο, αν και παρακολούθησε μαθήματα κοντραμπάσου. Δεν τελείωσε το σχολείο κι ας πήγαινε κάθε μέρα και επίσης είναι εντελώς ανορθόγραφος. Παρ' όλα αυτά έχει περάσει από όλα τα στάδια της μουσικής βιομηχανίας και τα τελευταία χρόνια γράφει παιδικά παραμύθια.

Συγγραφέας:Δημήτρης Μπασλάμ
Θέμα: Παιδική λογοτεχνία
Εκδότης: Επόμενος Σταθμός
Εικονογράφηση: Γιώργος Κόφτης
Σελίδες:72
Τιμή: €12.70 με ΦΠΑ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.