Αρχική InfoMommy Νέα To infokids.gr σε συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ προσφέρουν λιπομέτρηση και διαιτολογική εκτίμηση με 15 ευρώ!

To infokids.gr σε συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ προσφέρουν λιπομέτρηση και διαιτολογική εκτίμηση με 15 ευρώ!


To www.infokids.gr, σε συνεργασία με τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και Μητέρα προσφέρει σε όλους του επισκέπτες του μια λιπομέτρηση και διαιτολογική εκτίμηση στη συμβολική τιμή 15 ευρώ.

Η παροχή ισχύει, μόνο κατόπιν ραντεβού, για όσους καλέσουν στο 210 9307737 έως και 30 Νοεμβρίου 2012.

Γνωρίζετε ότι...
Το ποσοστό σωματικού λίπους είναι σημαντικό για την υγεία αλλά και για το αδυνάτισμα, αφού η σύσταση του σώματος επηρεάζει το μεταβολισμό. Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κυρίως από νερό, μύες, οστά και λίπος. Η μυϊκή μάζα του σώματος είναι μεταβολικά πιο ενεργή σε σχέση με τη λιπώδη ιστό, συνεπώς αυξημένο ποσοστό λιπώδους μάζας και χαμηλό ποσοστό μυϊκού ιστού υποδηλώνει χαμηλότερο μεταβολισμό. Καλό θα είναι να γνωρίζουμε την αναλογία αυτής της σύστασης στον ανθρώπινο οργανισμό, έτσι ώστε ο διατροφολόγος-διαιτολόγος να κάνει τις κατάλληλες συστάσεις για απώλεια βάρους ή/και αύξηση της φυσικής δραστηριότητας. Επίσης, η λιπομέτρηση μπορεί να εντοπίσει περιπτώσεις υποσιτισμού αλλά και νοσογόνου παχυσαρκίας καθώς και να αξιολογήσει την πρόοδο ενός διατροφικού προγράμματος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.