Αρχική InfoMommy Νέα "Λοχεία μια περίοδος αλλαγών, χαρά, συναισθηματικής φόρτιση" στο Cocomat Κηφισιάς (15/2)

"Λοχεία μια περίοδος αλλαγών, χαρά, συναισθηματικής φόρτιση" στο Cocomat Κηφισιάς (15/2)

Προετοιμαστείτε για την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής σας, τη ζωή με το μωρό σας. Η COCO-MAT φιλοξενεί έναν ολοκληρωμένο κύκλο ομιλιών με θέμα την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τη μητρότητα που θα βοηθήσουν τις μέλλουσες μαμάδες να μάθουν ό,τι χρειάζεται να ξέρουν για την ζωή με το παιδί.Έμπειρες μαίες και εξειδικευμένες ψυχοθεραπεύτριες από το σωματείο Ευτοκία θα σας συμβουλεύσουν για θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη, το φυσικό τοκετό και το θηλασμό, αλλά και για τις αλλαγές που έρχονται με τη μητρότητα.Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα η ομιλία είναι αφιερωμένη στη "Λοχεία μια περίοδος αλλαγών, χαράς, συναισθηματικής φόρτισης".

Όλες οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στο κεντρικό κατάστημα της COCO-MAT, Τατοΐου 165, Κηφισιά, Τηλ. 210 6251 971. Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.