Αρχική Διάφορα Μάγειρες από κούνια

Μάγειρες από κούνια

Η πρώτη Σχολή Μαγειρικής για Παιδιά στην Ελλάδα είναι γεγονός! Το «Kids Cooking Club», που δημιουργήθηκε από το διακεκριμένο σεφ Κυριάκο Μελά σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού «Καλλιτεχνούπολη», στοχεύει να μυήσει τα παιδιά στη διατροφική κουλτούρα και γνώση προσφέροντάς τους σύγχρονη και ολοκληρωμένη γαστρονομική παιδεία.
Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του «Kids Cooking Club» τα παιδιά θα μαγειρεύουν και θα μαθαίνουν πράγματα που θα τους χρησιμεύσουν στην καθημερινότητα και ίσως – ποιος ξέρει – και στην μετέπειτα προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή, παρέα με διακεκριμένους εκπαιδευτές μαγειρικής, σεφ, παιδαγωγούς και διατροφολόγους.
Η σχολή παρέχει ξεχωριστά προγράμματα για παιδιά 2-4, 4-6, 6-8, 9-12 και 13-16 ετών χωρισμένα σε εβδομαδιαία μαθήματα που έχουν διάρκεια 1 – 2 ώρες ( αναλόγως το πρόγραμμα )κάθε εβδομάδα, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, καθώς και δράσεις εκτός της Σχολής Μαγειρικής με εκπαιδευτικά προγράμματα μαγειρικής και διατροφικής αγωγής για παιδικούς σταθμούς, προνήπια, νηπιαγωγεία, σχολεία και γυμνάσια.
Επίσης, το  «Kids Cooking Club» είναι  πιστοποιημένος  εκπαιδευτικός συνεργάτης του «ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by EPODE» -  πρόγραμμα πρόληψης  παιδικής παχυσαρκίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και  Υπουργείου Παιδείας.
Μην καθυστερείτε, οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Πληροφορίες στο www.kidscookingclub.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter