Αρχική InfoMommy Νέα Μάθετε τα πάντα για τις συσκευές θέρμανσης από τα καταστήματα Κωτσόβολος

Μάθετε τα πάντα για τις συσκευές θέρμανσης από τα καταστήματα Κωτσόβολος

Τα τελευταία χρόνια με τις συνεχείς αυξήσεις στην τιμή του πετρελαίου οι καταναλωτές έχουν στραφεί σε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως μας ενημέρωσαν οι καλοί φίλοι της αλυσίδας Κωτσόβολος, από την περσινή χρονιά οι πωλήσεις των θερμαντικών σωμάτων υπερδιπλασιαστήκαν, ενώ ταυτόχρονα καταγράφηκε μία πολύ σημαντική άνοδος στις πωλήσεις των κλιματιστικών τεχνολογίας inverter.

Χάρη στην Κωτσόβολος όμως δεν χρειάζεται να φοβόμαστε ούτε το κρύο ούτε την τιμή του πετρελαίου. Η μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, φροντίζει για όλους τους καταναλωτές, προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων κύριας και συμπληρωματικής θέρμανσης καθώς και ολοκληρωμένων υπηρεσιών μέσω του εξειδικευμένου brand της Support 360o.

Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι με όλα αυτά που ακούτε καθημερινά θα έχετε μπερδευτεί με τους τύπους και τη λειτουργία των θερμαντικών συσκευών, παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα μικρό οδηγό με τις σημαντικότερες λύσεις:

ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Συμβατικές θερμάστρες: Καλύπτουν απόλυτα ένα σπίτι, όπως προσφέρει και η κεντρική θέρμανση, ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για διαμέρισμα ή μεζονέτα. Επίσης, έχουν δυνατότητα λειτουργίας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ακόμα και μετά από διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Inverter θερμάστρες: Καλύπτουν απόλυτα ένα χώρο, ενώ προσφέρουν αυτονομία και άνεση, αφού η έναρξη λειτουργίας μπορεί να προγραμματισθεί οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης, το κόστος λειτουργίας είναι ιδιαίτερα χαμηλό με αποτέλεσμα την ταχύτερη απόσβεση του κόστους αγοράς.

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η αντλία θερμότητας αποτελεί ολοκληρωμένη λύση θέρμανσης και όχι μεμονωμένο προϊόν. Παράγει ψύξη, θέρμανση και ζεστό νερό με υψηλή απόδοση, ενώ μπορεί κανείς να εξοικονομήσει έως και 80% από τα έξοδα θέρμανσης. Το κόστος συντήρησης είναι ιδιαίτερα χαμηλό, ενώ με τη χρήση της μπορεί κανείς να απαλλαγεί από το πετρέλαιο θέρμανσης. Τέλος, αντικαθιστά τον καυστήρα, ενώ δεν απαιτεί ιδιαίτερο χώρο.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ INVERTER

Τα κλιματιστικά με τεχνολογία inverter είναι ιδανικά για θέρμανση. Σύμφωνα με ειδική μελέτη με ένα καλής ποιότητας κλιματιστικό inverter (απόδοσης COP: 5.08) εξοικονομεί κανείς έως και 70% από τα έξοδα θέρμανσης. Η αθόρυβη λειτουργία, το καλύτερο φιλτράρισμα του αέρα, το αβλαβές ψυκτικό υγρό και η δυνατότητά τους να λειτουργούν σε ακραίες κλιματικές συνθήκες κάνουν τα κλιματιστικά inverter ιδανικά για το χειμώνα.


ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ

Συμβατικά πάνελ: Αποτελούν ένα φυσικό και υγιεινό τρόπο θέρμανσης, ενώ σε αντίθεση με άλλα θερμαντικά καλύπτουν όλο το χώρο. Το κόστος επένδυσης είναι χαμηλό, ενώ το κόστος συντήρησης είναι μηδενικό. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας καθώς επίσης κάποια μοντέλα βελτιώνουν την αισθητική του χώρου εφόσον μπορούν να βαφτούν στα χρώματα του τοίχου.

Πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης: Χαρακτηρίζονται για το χαμηλό κόστος λειτουργίας τους και για το μηδενικό κόστος συντήρησης. Ζεσταίνουν απευθείας τα δομικά στοιχεία του χώρου, χωρίς απώλειες για τη θέρμανση του ενδιάμεσου αέρα. Επίσης, συμβάλουν στην προστασία των τοίχων καθώς δεν αφήνουν την υγρασία να περάσει σε αυτούς.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ECO-EMITTER

Το ECO-EMITTER είναι σχεδιασμένο να φτάνει στην επιλεγμένη θερμοκρασία έως και τρεις φορές πιο γρήγορα από κάθε άλλο σύστημα θέρμανσης. Ο θερμοστάτης ελέγχει με ακρίβεια τη θερμοκρασία του χώρου, διασφαλίζοντας ελάχιστες διακυμάνσεις με τη λιγότερη δυνατή ηλεκτρική ενέργεια. Τέλος, διαθέτει δυνατότητα προγραμματισμού ημερήσιας και εβδομαδιαίας λειτουργίας για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις σημαντικότερες λύσεις για συμπληρωματική θέρμανση:

ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Αερόθερμα: Συμβάλουν στην ταχύτερη επίτευξη θερμοκρασίας λόγω της κυκλοφορίας του αέρα μέσω του ανεμιστήρα, αλλά και της θέσης τοποθέτησης στο δάπεδο. Το κόστος απόκτησης είναι χαμηλό, ενώ είναι εύκολα στη μεταφορά τους.

Κεραμικά αερόθερμα: Έχουν την ικανότητα να αυτορυθμίζονται εξασφαλίζοντας στο χώρο τις επιθυμητές συνθήκες θέρμανσης, ενώ έχουν γρηγορότερη και πιο ισχυρή απόδοση.

Ηλεκτρικά καλοριφέρ λαδιού: Το σώμα παραμένει ζεστό αρκετή ώρα μετά την αποσύνδεσή του από την ηλεκτρική παροχή, ενώ είναι ιδανικά για να καλύψουν τις ανάγκες για θέρμανση ενός μικρού χώρου. Τέλος, μεταφέρονται ιδιαίτερα εύκολα.

Ηλεκτρικές θερμάστρες: Παρέχουν άμεση θέρμανση σε κοντινή απόσταση, ευκολία στη μεταφορά και έχουν δυνατότητα περιστροφής.

Θερμάστρα υγραερίου: Αποτελούν μία ιδιαίτερα οικονομική λύση θέρμανσης, ενώ το κόστος λειτουργίας σε σχέση με το πετρέλαιο είναι χαμηλό.

Θερμοπομποί: Με τους θερμοπομπούς, ο αέρας διαπερνά το θερμαντικό στοιχείο με αποτέλεσμα να θερμαίνετε ομοιόμορφα ο χώρος, διατηρώντας τη θερμότητα σε σταθερό επίπεδο και μειώνοντας την κατανάλωση κατά 1/3.


ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ & ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MICA

Θερμαίνουν γρήγορα το χώρο με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, ενώ δεν ξεραίνεται ο αέρας. Είναι αθόρυβα με ιδιαίτερα ελκυστικό σχεδιασμό και συνδυάζουν την κυκλοθερμική και υπέρυθρη θέρμανση.

Μετά από όλη αυτή την πληροφόρηση είναι σίγουρο ότι «δεν μας πιάνει κανείς» στις γνώσεις για τις λύσεις θέρμανσης. Αλλά και να χρειαστούμε κάτι επιπλέον είναι πολύ εύκολο να το μάθουμε μέσα από το www.kotsovolos.gr. Το σημαντικό όμως είναι να μπορέσει κανείς και να αποκτήσει εύκολα αυτές τις λύσεις προκειμένου να ζεσταθεί όλη η οικογένεια!

Η Κωτσόβολος και το Infokids.gr φροντίζουν για αυτό και διοργανώνουν ειδικό διαγωνισμό, μέσα από τον οποίο ένας τυχερός ή μια τυχερή θα κερδίσει ένα θερμαντικό πάνελ τοίχου (Econo Heat), αξίας 89€. Επίσης όλοι οι αναγνώστες του Ιnfokids θα έχουν 10% έκπτωση σε όλες τις θερμαντικές συσκευές μέχρι και τις 28/02/2012, απλά ενημερώνοντας τα ταμεία των καταστημάτων Κωτσόβολος για το ότι χρησιμοποιούν αυτή την προσφορά.
Ας δούμε από σήμερα την επόμενη ημέρα αλλιώς… πιο ζεστά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.