Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Μάθε τώρα πού βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης!

Μάθε τώρα πού βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης!

Θέλεις να ξέρεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης ενόψει Χριστουγέννων; Τώρα μπορείς να δεις την διαδρομή του αγαπημένου σου αγίου κατεβάζοντας το σχετικό application στο κινητό σου τηλέφωνο. Ιθύνων νους για αυτήν την ιδιόρρυθμη πληροφόρηση είναι η NORAD, ο στρατιωτικός οργανισμός που είναι υπεύθυνος για τη θαλάσσια και διαστημική άμυνα της Βόρειας Αμερικής, θέλοντας ναδείξει στα παιδιά τη μαγεία του ταξιδιού του καλοκαγαθού γεράκου μετην κόκκινη στολή και τη λευκή γενιάδα.
Το application είναι διαθέσιμο για συσκευές της Apple και για συσκευές με λογισμικό Android και μπόρείτε να το κατεβάσετε από τον εξής ιστότοπο http://www.noradsanta.org/en/.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.