Αρχική InfoMommy Συμβουλές Μέλι για την τριχόπτωση

Μέλι για την τριχόπτωση

Οι γιαγιάδες μας χρησιμοποιούσαν απλά υλικά από τη φύση για να δίνουν λύση σε πολλά προβλήματα υγείας. Ξεχωριστή θέση κατείχε το μέλι.
Επειδή τώρα το φθινόπωρο τα μαλλιά μας παρουσιάζουν μια ελεύθερη πτωτική τάση, εμείς σας προτείνουμε να τα δυναμώσετε χρησιμοποιώντας μέλι. Διαλύστε ένα μικρό φλιτζανάκι μέλι σε 800 ml νερό, το οποίο έχετε ζεστάνει. Λουστείτε όπως συνηθίζετε, ξεβγάλτε καλά τα μαλλιά σας και στεγνώστε τα με μισ πετσέτα. Στη συνέχεια απλώστε το διάλυμα του μελιού. Αφήστε το για 15 λεπτά, ώστε όλα τα ωφέλιμα συστατικά να απορροφηθούν από την τρίχα. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Επαναλάβετε τη θεραπεία με το μέλι για ένα μήνα περίπου, κάθε φορά που λούζεστε. Τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter