Αρχική Βιβλία Μήπως είσαι ένας μικρός αναγνώστης; Άκουσε το βιβλίο «Η μηχανή στο υπόγειο» της Κίρας Σίνου

Μήπως είσαι ένας μικρός αναγνώστης; Άκουσε το βιβλίο «Η μηχανή στο υπόγειο» της Κίρας Σίνου

O Μικρός Αναγνώστης, ο δικτυακός κόμβος που δημιούργησε το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) συνεχίζει τις αναγνώσεις του. Θέλετε σήμερα να ακούσουμε τον ηθοποιό Σταύρο Κώττα να μας διαβάζει το βιβλιο "Η μηχανή στο υπόγειο" της Κίρας Σίνου;

Οι όμορφες ιστορίες γίνονται ακαταμάχητες όταν ζωντανεύουν στα χείλη χαρισματικών αναγνωστών. Ταυτόχρονα εσύ μπορείς να  διαβάζειςγυρνώντας τις σελίδες του ψηφιακού βιβλίου!
Ανακάλυψε μια νέα ιστορία κάθε εβδομάδα!

Μην ξεχνάς. Στο δικτυακό αυτό τόπο μπορούμε:

  • να εντοπίσουμε την κοντινότερη παιδική βιβλιοθήκη στην περιοχή που θα επιλέξουμε (Επιλέγουμε: Βρες μια βιβλιοθήκη),
  • να επιλέξουμε βιβλίο που ικανοποιεί τα κριτήρια τα οποία μας επιτρέπει να θέσουμε (ηλικία αναγνώστη, χρώμα εξώφυλλου! και μέγεθος βιβλίου) (Επιλέγουμε: Βρες ένα βιβλίο),
  • να ακούσουμε την αφήγηση μιας ιστορίας ενώ θα ξεφυλλίζουμε, ταυτόχρονα, το εικονικό βιβλίο (Επιλέγουμε: Να σου πω μια ιστορία)
  • Επίσης, να βρούμε πληροφορίες και χρήσιμους συνδέσμους για εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά, να ενημερωθούμε για ενδιαφέρουσες προτάσεις, να παίξουμε παιχνίδια, να συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς, να εξερευνήσουμε ένα θέμα –κάτι που προτείνω να κάνετε για όλο το δικτυακό τόπο : )

Στην ενότητα «Πένες και χρώματα» πρωταγωνιστές είναι αγαπημένοι μας συγγραφείς και εικονογράφοι, οι οποίοι όταν τα φώτα των προβολέων πέσουν πάνω τους, απαντούν στις ερωτήσεις μας και μας ξεναγούν στον χώρο όπου δουλεύουν και στις δημιουργικές διαδικασίες της εργασίας τους.

Αυτό το μήνα, η γνωστή συγγραφέας Μαρία Παπαγιάννη μας εξομολογείται πόσο της αρέσει να «κλέβει» ιστορίες, να αφουγκράζεται τα μικρά θαύματα της καθημερινότητας και κυρίως, να τα μεταφέρει στο χαρτί σε μορφή παραμυθιού!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.