Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός "Μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι" στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων

"Μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι" στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων

Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνας Μπόικο παρουσιάζει για πέντε μόνο παραστάσεις την χριστουγεννιάτικη κουκλοθεατρική παράσταση "Μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι" που βασίζεται στο λαϊκό Σλοβένικο παραμύθι "Οι Δώδεκα μήνες".

Η υπόθεση του έργου:

Μια φορά κι έναν καιρό, Παραμονή Πρωτοχρονιάς,η κακιά μητριά στέλνεi το μικρό κορίτσι στο δάσος για να της φέρει λουλούδια, κι έτσι το κοριτσάκι ξεκινάει το ταξίδι που θα κρατήσει 12 μήνες.
Όλοι οι δώδεκα μήνες της χρονιάς θα εμφανιστούν στην ηρωϊδα μας, θα γίνουν φίλοι και με τη βοήθειατων παιδιών-θεατών, θα κάνουν το ταξίδι της ηρωϊδας μας αξέχαστο.Τα παιδιά, μαζί με τους ήρωες του παραμυθιού, θα στολίσουν το χρισουγεννιάτικο δέντρο,θα πουν τα κάλαντα και θα υποδεχτούν χαρούμενα τον Kαινούργιο Xρόνο!

Διασκευή-σκηνοθεσία-ερμηνεία: Ιρίνα Μπόικο

Διάρκεια: 50'

Παραστάσεις: Σάββατα 8,15,22,29 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου στις 12μμ

Τιμή εισιτηρίου
5 ευρώ!

Χώρος Τέχνης Ασωμάτων
Ασωμάτων 6
210-3252998


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.