Αρχική Νέα "Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα!"

"Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα!"

_big_0646330001361281034H Αμυμώνη – Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, μας προσκαλεί όλους να περάσουμε ένα διήμερο χαράς, δημιουργίας και αλληλεγγύης, δίνοντας το παρών το προσεχές Σάββατοκύριακο στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Με κεντρικό μήνυμα “Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα!”, η Αμυμώνη μας καλεί να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε εκείνα τα παιδιά που αν ευαισθητοποιηθούμε και σταθούμε πλάι τους μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, να έχουν ίσες ευκαιρίες με όλους εμάς! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και όλα τα έσοδα της θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση και τη διαφύλαξη της λειτουργίας των τεσσάρων προγραμμάτων της Αμυμώνης: "ΙΡΙΔΑ", "ΠΟΛΙΧΝΗ" ,"ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" και “ΣΤΕΓΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ” για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Όσοι θα πραγματοποιήσουν τις επιμέρους εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και δράσεις θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, ενώ η είσοδος για όλα τα παιδιά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα είναι ελεύθερη.

Το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου θα περιλαμβάνει:

Φιλανθρωπικό Βazaar ένδυσης με επώνυμα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά είδη, αποκριάτικες στολές και αξεσουάρ (σε τιμές μειωμένες έως 70%).

Μουσική Συναυλία με τη συμμετοχή των παιδιών της Αμυμώνης καθώς και γνωστών καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων οι: Γιάννης Ζουγανέλης, 48ώρες, No Quarter.

Ποικίλες ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες για παιδιά, όπως: μουσικοθεραπεία, μπαλονοκατασκευές, ηχοθεραπεία, κουκλοθέατρο, kids yoga, zumba, παιδότοπο.

Έκθεση παιδικής ζωγραφικής.

Κλήρωση δώρων για τους επισκέπτες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

- Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή 2 & 3 Φεβρουαρίου, 10.30 – 20.00.

- Εισιτήρια εισόδου:
• Δωρεάν είσοδος: Για όλα τα παιδιά και για τα ΑΜΕΑ
• Συμβολική γενική είσοδος: 3 € το άτομο

Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Δωδεκανήσου και Αγ. Βασιλείου, Περιστέρι.
Είσοδος από οδό Δωδεκανήσου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.