Αρχική Περιβάλλον Μαζί φυτεύουμε τη λύση! Κάλεσμα από την Greenpeace για ποιοτικά ζωικά προϊόντα

Μαζί φυτεύουμε τη λύση! Κάλεσμα από την Greenpeace για ποιοτικά ζωικά προϊόντα

Η GREENPEACE για μία ακόμα φορά μάς καλεί να συμμετάσχουμε σε μια κοινή δράση με σκοπό την παραγωγή ποιοτικών ζωικών προϊόντων. Διαβάστε το κάλεσμά της σε δράση:

"Nα φυτέψεις μαζί μας τη λύση στα μεταλλαγμένα!

Η νέα καλλιεργητική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει κι εμείς δεν μπορούμε πλέον να περιμένουμε πότε οι εταιρείες και ο υπουργός θα κινητοποιηθούν ώστε να απεξαρτηθούν από την ακριβή και συχνά μεταλλαγμένη σόγια.

Βάλαμε στόχο μέχρι τις 23/11 να μαζέψουμε 5.000 ευρώ, ώστε να φυτέψουμε ένα χωράφι με ελληνικά, κτηνοτροφικά κουκιά.

Τους μήνες που θα ακολουθήσουν θα τα φροντίζουμε, μέχρι και την άνοιξη που θα τα θερίσουμε. Έπειτα θα τα μεταποιήσουμε σε ζωοτροφή για ζώα που θα παράξουν γάλα, δείχνοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να παραχθούν ποιοτικά ζωικά προϊόντα, χωρίς χρήση σόγιας (εισαγόμενης ή μη).

Μπορούμε να το καταφέρουμε μόνο με τη δική σου συμμετοχή.

Στην ειδική σελίδα που ετοιμάσαμε, διάλεξε το ποσό που μπορείς να προσφέρεις. Είτε μικρό είτε μεγάλο, να ξέρεις ότι είναι εξίσου σημαντικό για να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση. Για κάθε ποσό υπάρχει και ένα συμβολικό δώρο, που θα σου θυμίζει ό,τι με τη δική σου συμμετοχή, θα συμβάλλουμε ώστε να γίνει η χώρα μας και πάλι παραγωγική, με τρόπο που στηρίζει την οικονομία και προστατεύει το περιβάλλον και την υγεία μας."


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.