Μαθήματα μαγειρικής στο Matsuhisa

Tα μυστικά των ξεχωριστών πιάτων του διάσημου Ιάπωνα chef Nobu Matsuhisa θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν όσοι παρακολουθήσουν τα μαθήματα μαγειρικής του εστιατορίου Matsuhisa Athens, που ξεκινούν την Παρασκευή 4 Μαρτίου.
Οι τάξεις θα είναι των 8 ατόμων, και οι τυχεροί που θα συμμετάσχουν, θα φορέσουν την ποδιά των chef του Matsuhisa, θα ακούσουν τις οδηγίες και τις συμβουλές τους και στη συνέχεια θα μαγειρέψουν οι ίδιοι στις κουζίνες του εστιατορίου 2 πιάτα (sushi και ζεστό πιάτο) και ένα επιδόρπιο, υπό την επίβλεψη των chef. Η γαστρονομική σας εμπειρία, αν είστε ένας εκ των συμμετεχόντων, θα ολοκληρωθεί με γεύμα στο εστιατόριο, όπου θα απολαύσετε το ίδιο σας το δημιούργημα. Αν επιθυμείτε, θα το πάρετε μαζί σας για να το μοιραστείτε με τους δικούς σας.
Αν είστε αρχάριοι, κάθε δεύτερη Παρασκευή (4/3, 18/3, 4/4, κ.λπ.) θα υπάρχει τμήμα για εσάς. Όσοι είστε ήδη μυημένοι στα μυστικά του sushi, θα υπάρχει τάξη και για τους προχωρημένους τις υπόλοιπες Παρασκευές του μήνα (11/3, 25/3, 11/4, κ.λπ.).
Τα μαθήματα θα έχουν τρίωρη διάρκεια.

Πού: Matsuhisa Athens, Astir Palace Resort, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

Πότε: Από την Παρασκευή 4 Μαρτίου

Κόστος συμμετοχής: 85€
Τηλέφωνο: 210 8962520