Αρχική InfoMommy Νέα Μαθήματα μαγειρικής στο Matsuhisa

Μαθήματα μαγειρικής στο Matsuhisa

Tα μυστικά των ξεχωριστών πιάτων του διάσημου Ιάπωνα chef Nobu Matsuhisa θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν όσοι παρακολουθήσουν τα μαθήματα μαγειρικής του εστιατορίου Matsuhisa Athens, που ξεκινούν την Παρασκευή 4 Μαρτίου.
Οι τάξεις θα είναι των 8 ατόμων, και οι τυχεροί που θα συμμετάσχουν, θα φορέσουν την ποδιά των chef του Matsuhisa, θα ακούσουν τις οδηγίες και τις συμβουλές τους και στη συνέχεια θα μαγειρέψουν οι ίδιοι στις κουζίνες του εστιατορίου 2 πιάτα (sushi και ζεστό πιάτο) και ένα επιδόρπιο, υπό την επίβλεψη των chef. Η γαστρονομική σας εμπειρία, αν είστε ένας εκ των συμμετεχόντων, θα ολοκληρωθεί με γεύμα στο εστιατόριο, όπου θα απολαύσετε το ίδιο σας το δημιούργημα. Αν επιθυμείτε, θα το πάρετε μαζί σας για να το μοιραστείτε με τους δικούς σας.
Αν είστε αρχάριοι, κάθε δεύτερη Παρασκευή (4/3, 18/3, 4/4, κ.λπ.) θα υπάρχει τμήμα για εσάς. Όσοι είστε ήδη μυημένοι στα μυστικά του sushi, θα υπάρχει τάξη και για τους προχωρημένους τις υπόλοιπες Παρασκευές του μήνα (11/3, 25/3, 11/4, κ.λπ.).
Τα μαθήματα θα έχουν τρίωρη διάρκεια.

Πού: Matsuhisa Athens, Astir Palace Resort, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

Πότε: Από την Παρασκευή 4 Μαρτίου

Κόστος συμμετοχής: 85€
Τηλέφωνο: 210 8962520


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter