Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Μαθήματα οδήγησης για μικρούς μηχανόβιους

Μαθήματα οδήγησης για μικρούς μηχανόβιους

Έαν αρέσει στο παιδί σας η ανδρεναλίνη αλλά και εσείς έχετε αγάπη για τα δίκυκλα την οποία και θέλετε να του την μετάδωσετε μέσα από extreme sports, σκεφτείτε το μότοκρος. Μαθήματα παραδίδονται κάθε Κυριακή πρωί, από τις 10:00 και ύστερα στην πίστα «ΚΡΙΝΟΣ» της Παναιγιαλείου Αθλητικής Λέσχης Μοτοσυκλετιστών (ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ.), στο Αίγιο.

Εκεί θα υπάρχει το αυτόματο μηχανάκι (ΚΤΜ50) καθώς και ολόκληρος ο εξοπλισμός, προκειμένου να οδηγούν τα παιδιά με ασφάλεια, υπό τις οδηγίες φυσικά έμπειρων οδηγών. Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά 5 – 12 ετών και καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν πρώτα με τους διοργανωτές για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα.

Το κάθε μάθημα κοστίζει 15€ για ένα μέλος της οικογένειας και 20,00€ για δύο μέλη της ιδίας οικογένειας. Επίσης για όποιον θέλει να παρακολουθήσει μία σειρά μαθημάτων (το ελάχιστο 10), μπορεί να πληρώσει 7,50€ ανά μάθημα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας
•6974842589 (Σωτήρης)
•6973247983 (Γιώργος)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.