Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Μαθήματα πατινάζ στα Σπάτα

Μαθήματα πατινάζ στα Σπάτα

Μαθήματα πατινάζ σε γκρουπ, παραδίδονται στο αθλητικό κέντρο Blanos στα Σπάτα από τη Ρωσίδα δασκάλα Farida Galimova. Τα μαθήματα απευθύνονται σε άτομα κάθε βαθμίδας εκπαίδευσης, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους, από 6 έως 16 ετών.

Τα μαθήματα παραδίδονται σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, ενώ η δασκάλα χρησιμοποιεί τις τεχνικές που διδάσκονται στο Theatre-on-Ice. Σε τακτά χρονικά διαστήματα δίδονται μικρές παραστάσεις για όλη την οικογένεια και φίλους. Το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει ένα δοκιμαστικό μάθημα προκειμένου να καταλάβετε τόσο εσείς όσο και το ίδιο α του ταιριάζει αυτό το είδος άσκησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Farida Galimova στο τηλ. 6973 838312 ή το e-mail icesk8@otenet.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.