Αρχική InfoTeens Sports Μαθήματα τένις στο Γουδί

Μαθήματα τένις στο Γουδί

Συνδυάζοντας την άσκηση με την ψυχαγωγία, το τένις, που για χρόνια θεωρούνταν σπορ των πλουσίων, αποτελεί ιδανικό άθλημα για κάθε ηλικία και φυσικά δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να μάθετε. Γρήγορη, αερόβια γυμναστική που δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη όχι μόνο να γυμναστεί αλλά και να διασκεδάσει..
Μια από τις πιο οικονομικές ακαδημίες τένις στην πρωτεύουσα είναι στο Γουδί, δίπλα στις εγκαταστάσεις του ΟΝΑ του Δήμου Αθηναίων.
Η Goudi Tennis Academy έχει ήδη ξεκινήσει τις εγγραφές, οι οποίες είναι δωρεάν. Λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα.

Συγκεκριμένα, για τα μικρά παιδιά λειτουργεί mini-tennis με σκοπό να μυηθούν στο υπέροχο αυτό άθλημα μέσα από πλούσιο και πολύχρωμο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αλλά και τμήμα για αρχάριους μαθητές.

Τα τμήματα χωρίζονται ως εξής :
1.Mini – Tennis A 3-6 ετών
2. Mini – Tennis B 6-8 ετών
3.Beginners 8-11
4.Juniors 11-17
5.Adults 18 +

Συνδρομές
Η μηνιαία συνδρομή για τα τμήματα Mini-Tennis A, Mini-Tennis B, Beginners και Juniors (δηλαδή όσοι είναι εώς και 17 ετών) ανέρχεται στα 40 ευρώ κατ’άτομο και καλύπτει 2 ωριαία μαθήματα την εβδομάδα. Στη συνδρομή των τμημάτων αυτών υπάρχει έκπτωση 10% για εγγραφή δεύτερου μέλους της ίδιας οικογένειας.
Οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να προπληρώνουν τη μηνιαία συνδρομή τους κατά την εγγραφή.

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 7781130
Διεύθυνση Εγκαταστάσεων : Κοκκινοπούλου 5 και Κατεχάκη (Κολυμβητήριο Γουδή, γήπεδο ΟΝΑ)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.