Αρχική Νέα Μαθήτρια Νοσηλευτικής Σχολής στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης έκοψε το δάχτυλο βρέφους

Μαθήτρια Νοσηλευτικής Σχολής στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης έκοψε το δάχτυλο βρέφους

Συγκλονίζει η είδηση ότι σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της Λέσβου  μια μαθήτρια της Νοσηλευτικής Σχολής στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, έκοψε το δάχτυλο του 5,5 μηνών βρέφους και το παρέδωσε στους γονείς σαν να μην έχει γίνει τίποτα, ενώ πρώτα πέταξε το κομμένο μέλος.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν το 5,5 μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο της Λέσβου με υψηλό πυρετό.

Οι γιατροί της έβαλαν ορό, ο πυρετός έπεσε και λίγο πριν πάρει εξιτήριο, μια μαθήτρια της νοσηλευτικής σχολής, πήγε για να βγάλει τον ορό.

Προφανώς λόγω  λανθασμένων χειρισμών, αφαιρώντας τον ορό ακρωτηρίασε το παιδί, κόβοντας την πρώτη φάλαγγα δακτύλου του χεριού του. Αλλά το κακό δεν σταμάτησε εκεί.

Η  μαθήτρια πέταξε το κομμάτι του δακτύλου που έκοψε, έκλεισε με αιμοστατικές γάζες την πληγή στο χέρι του βρέφους, το οποίο και παρέδωσε στους γονείς του σαν να μην τρέχει τίποτα.

Όταν οι γονείς πήγαν σπίτι, έκπληκτοι είδαν τον επίδεσμο και κατόπιν την πληγή επέστρεψαν στο Νοσοκομείο όπου έγινε άμεση εισαγωγή του βρέφους για την αντιμετώπιση του σοβαρού τραύματος που είχε.

Αναζήτησαν την μαθητευόμενη νοσηλεύτρια αλλά χωρίς να καταφέρουν να τη βρουν αφού όπως υποστηρίζουν την έκρυψαν οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου.

Έτσι αναγκάστηκαν να καταφύγουν στην Αστυνομία.

Το παιδάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ενώ οι γονείς τους καταγγέλλουν ότι αντιμετωπίστηκαν στο Νοσοκομείο σαν πολίτες Γ” Κατηγορίας επειδή είναι αθίγγανοι.

Πηγή: lesvosnews εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.