Αρχική Νέα Μαθητές από την Τρίπολη δώρισαν στο Χαμόγελο του Παιδιού το βραβείο τους

Μαθητές από την Τρίπολη δώρισαν στο Χαμόγελο του Παιδιού το βραβείο τους

Οι μαθητές από το 3ο Γυμνάσιο της Τρίπολης με την πράξη τους έρχονται να διδάξουν αλτρουισμό. Σε σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης οι μαθητές του 3ου γυμνασίου Τρίπολης πρόσφεραν το χρηματικό τους βραβείο στο Χαμόγελο του Παιδιού. Τα παιδιά συμμετείχαν σε διαγωνισμό επιχειρηματικότητας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, εκδίδοντας μια μαθητική εφημερίδα. Η προσπάθειά τους είχε μεγάλη επιτυχία και μάλιστα απέσπασε το 3ο βραβείο που συνοδευόταν με το ποσό των 723 ευρώ.

Υλοποιώντας την απόφασή τους, αντιπροσωπεία των μαθητών συνοδευόμενοι από το διευθυντή του σχολείου Αργύρη Κόλλια, επισκέφτηκαν τα γραφεία Το Χαμόγελο του παιδιού στην Τρίπολη και πρόσφεραν το χρηματικό τους βραβείο για τις ανάγκες του συλλόγου, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση και μάχεται για την επιβίωσή του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.