Αρχική InfoTeens Σχέσεις - Ψυχολογία Μαθητές στην Αθήνα πήγαν να κάψουν ζωντανή τρανς συμμαθήτριά τους

Μαθητές στην Αθήνα πήγαν να κάψουν ζωντανή τρανς συμμαθήτριά τους

Μαθητές σε εσπερινό σχολείο της Αττικής παρά λίγο να κάψουν ζωντανή 25χρονη τρανσέξουαλ συμμαθήτριά τους, περιλούζοντας την με εύφλεκτο υγρό! Τη σοκαριστική υπόθεση ρατσισμού κατήγγειλε το θύμα στο Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών Ελλάδος. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι συμμαθητές της όχι μόνο τη χλεύαζαν σε καθημερινή βάση, αλλά, λόγω της διαφορετικότητάς της, έφτασαν στο σημείο να αποπειραθούν να την πυρπολήσουν.

Οπως κατήγγειλε η 25χρονη στην αρχή του σχολικού έτους 2011-12 κατά την εγγραφή της σε νυχτερινό λύκειο της Αττικής αντιμετώπισε προβλήματα με τη νέα διεύθυνση του σχολείου. Η πρώτη αντίδραση του διευθυντή του σχολείου όταν είδε τα έγγραφα με τα ανδρικά στοιχεία ήταν: «Για τον αδερφό σου πρόκειται;». Στη συνέχεια χρησιμοποίησε διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να μην την γράψει στο σχολείο. Μάλιστα της δήλωσε πως έχει πρόβλημα με την εμφάνιση της, ότι είναι αγόρι αφού γεννήθηκε αγόρι, ότι στο «δικό» του σχολείο δε δέχεται τέτοιες καταστάσεις, ότι «θα ενοχληθούν οι υπόλοιποι μαθητές» και ότι σε περίπτωση πειράγματος «εγώ θα τιμωρήσω και εσένα και αυτούς». Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Προκειμένου να απαλλαγεί από την παρουσία της στη συνέχεια, την πίεζε να αλλάξει σχολικό περιβάλλον, προτείνοντάς της αρχικά να πάει σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας. Αφού η μαθήτρια δεν το δέχτηκε, της είπε πως δεν χρειάζεται να δίνει το παρόν στο μαθήματα και της πρότεινε να έρθει μόνο στις τελικές εξετάσεις του Ιουνίου.

Λόγω της συμπεριφοράς του διευθυντή η μαθήτρια αναγκάστηκε να πηγαίνει στο σχολείο ντυμένη ως αγόρι γεγονός που άνοιξε ένα νέο μέτωπο καθώς προκάλεσε το χλευασμό των συμμαθητών της που άρχισαν να λένε «Η ....ξαναέγινε αγόρι». Η προκλητική στάση του διευθυντή εξώθησε κάποιους συμμαθητές της που, σύμφωνα με την καταγγελία, έφτασαν στο σημείο να την περιλούσουν με εύφλεκτο υγρό, με σκοπό να την κάψουν!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.