Αρχική Προτάσεις Αγοράς Μακεδονικός Χαλβάς, ο πιο διάσημος χαλβάς του Κόσμου!

Μακεδονικός Χαλβάς, ο πιο διάσημος χαλβάς του Κόσμου!

Μακεδονικός Χαλβάς με Μέλι O Μακεδονικός Χαλβάς, από τη βιομηχανία τροφίμων ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ, όπως επίσης και τα υπόλοιπα προϊόντα παραγωγής τους εξάγονται σε όλο τον κόσμο (περίπου 50% της παραγωγής εξάγεται). Από την Αμερική και τον Καναδά, την Αυστραλία, τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη Ρωσία και τις αγορές της πρώην Ανατολικής Ευρώπης, έως τη Μέση Ανατολή και την Ασία τα προϊόντα αυτά αποτελούν μερικούς από τους καλύτερους πρεσβευτές της Ελλάδας

Τον Μάϊο του 2008, η εταιρεία αποσπά και μια πολύ σημαντική διάκριση, για το Παρθένο Σησαμέλαιο. Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας (International Taste & Quality Institute ) που είναι σημαντικός και ανεξάρτητος φορέας, αποτελούμενος από Σεφ και Γευσιγνώστες και έχει ως κεντρικό του στόχο την εκτίμηση, την πιστοποίηση και την προώθηση ανώτερων ποιοτικά και γευστικά τροφίμων και ποτών διεθνώς, βράβευσε το Παρθένο Σησαμέλαιο με το Superior Taste Award 2008 σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1924 στη Θεσσαλονίκη.

http://www.haifoods.com/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.