Αρχική InfoMommy Σχέσεις "Μαμάδες σε δράση": Σεμινάριο διαχείρισης χρόνου

"Μαμάδες σε δράση": Σεμινάριο διαχείρισης χρόνου

Το Women On Top διοργανώνει σεμινάριο διαχείρισης χρόνου για μαμάδες που εργάζονται ή θέλουν να επιστρέψουν στη δουλειά.

  • Αν είσαι εργαζόμενη μαμά ή μαμά που θέλει να επιστρέψει στη δουλειά…
  • Αν κυνηγάς το χρόνο και αισθάνεσαι ότι τίποτα απ’ όσα θέλεις δεν γίνεται σωστά, ούτε στη δουλειά ούτε στο σπίτι…
  • Αν ακούς «ελεύθερος χρόνος» και βάζεις τα γέλια…
  • Αν έχεις ξεχάσει τα πράγματα που σου άρεσαν, επειδή δεν προλαβαίνεις…
  • Αν περνάς το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου με άγχος για όλα όσα πρέπει να κάνεις…

… τότε το σεμινάριο διαχείρισης χρόνου του Women On Top, για γυναίκες που προσπαθούν να εξισορροπήσουν τις απαιτήσεις της καριέρας τους με εκείνες της οικογένειάς τους, είναι αφιερωμένο σε σένα!

Στη διάρκεια 3 ωρών, μέσα από βιωματικές ασκήσεις, την αποκωδικοποίηση βασικών αρχών αλλά και την ομαδική συζήτηση, θα πάρεις απαντήσεις σε ερωτήματα όπως…

  • Πώς μπορώ να αξιοποιήσω καλύτερα το χρόνο μου, στη δουλειά και στο σπίτι;
  • Πώς μπορώ να βρω περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό μου και για την οικογένειά μου;
  • Γίνεται να εξισορροπήσω την οικογένεια με τη δουλειά χωρίς τόσο άγχος;

… αλλά και πρακτικά εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις τις καινούριες σου γνώσεις σε κάθε στιγμή της καθημερινής σου ζωής.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 25 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, κάνε κλικ εδώ ή επικοινώνησε  με email στο womenontopgroup@gmail.com και στα τηλέφωνα και 6972 878701 και 6945 993798.

Η «μαμά» του σεμιναρίου

Κατερίνα Καρασάββα, Ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια

Η Κατερίνα Καρασάββα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής Αθηνών, κατέχει Bachelor of Science στην Ψυχολογία από το Middlesex University του Λονδίνου, και Master of Science in the Philosophy of Mental Disorder από το King’s College London. Έχει ολοκληρώσει την τετραετή εκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία Gestalt στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας Gestalt Foundation της Αθήνας και έχει εργαστεί με ομάδες διαχείρισης στρες, σε ιδρύματα ηλικιωμένων και με ομάδες στήριξης ασθενών με καρκίνο. Είναι ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Ψυχοθεραπείας ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΩ, στο πλαίσιο του οποίου προσφέρει ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία καθώς και συμβουλευτική εγκύων και γονέων. Έχει δύο παιδιά και θέλει πάντα να βλέπει το χρόνο σαν σύμμαχό της!

*To Women on Top (WoT)  άρχισε να αναπτύσσεται το Φεβρουάριο του 2012, με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε οποιαδήποτε γυναίκα, από οποιοδήποτε επαγγελματικό πεδίο και αν προέρχεται, να βρει την ιδανική μέντορα που θα τη βοηθήσει να κάνει τη δουλειά ένα από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.