Αρχική Νέα Μαμαδοκυριακές στο bliss για να χτίσετε τη σχέση που ονειρεύεστε με το παιδί σας! (20/1)

Μαμαδοκυριακές στο bliss για να χτίσετε τη σχέση που ονειρεύεστε με το παιδί σας! (20/1)

Ο ρόλος του γονιού! O σημαντικότερος ρόλος της ζωής μας, στον οποίο αφηνόμαστε ανεκπαίδευτοι, βασιζόμενοι σε ό,τι κάνουν οι πολλοί, σε ό,τι έκαναν οι γονείς μας, ή στο ακριβώς αντίθετο. Πώς μπορώ να χτίσω την σχέση που ονειρεύομαι με το παιδί μου;
Την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου στις 11:00, στον εναλλακτικό πολυχώρο pure Βliss, Ρόμβης 24Α στο Σύνταγμα, επανερχόμαστε με την δεύτερη Μαμαδοκυριακή, κατά την οποία οι συμμετέχουσες μαμάδες θα γνωρίσουν την οικογενειακή σύμβουλο Ερατώ Χατζημιχαλάκη και θα προσπαθήσουν να λύσουν τις απορίες τους για μια ουσιαστική και αποτελεσματική διαπαιδαγώγηση.
Ελάτε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας, να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε τις απορίες μας και να προσπαθήσουμε να βρούμε απαντήσεις για μια ουσιαστική σχέση με τα παιδιά μας.
Φέρτε και τα παιδιά σας για να περάσουν κι εκείνα καλά με δημιουργική απασχόληση!
Κόστος συμμετοχής στη συζήτηση: 5€/άτομο
Κόστος δημιουργικής απασχόλησης: 5€/παιδί
Διάρκεια: 2 ώρες
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 6937133905 (Φλώρα Ράνιετς)

Σχετικά με την Ερατώ Χατζημιχαλάκη:

Η Ερατώ Χατζημιχαλάκη είναι οικογενειακή σύμβουλος με προσέγγιση Ατομικής ψυχολογίας και έχει πολυετή πείρα σε ομάδες γονέων (www.allazo.gr). Ως ενεργό μέλος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΦΑΡΟΣ «Βοήθεια στον Άνθρωπο» εκπαιδεύεται και εκπαιδεύει συνδυάζοντας την ψυχολογία με την πνευματικότητα, προσεγγίζοντας πλέον την θεραπευτική μέσω της Πνευματικής Ψυχολογίας.
Εκπαιδεύτηκε στην κοινότητα Findhorn Foundation στη Σκωτία στη διεξαγωγή του πνευματικού παιχνιδιού αυτογνωσίας Transformation Game, το οποίο έχει εντάξει στη θεραπευτική της αγωγή.
Εμπνευστής και δημιουργός της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής «Ελπιδοχώρι» στην Αργολίδα, ενός αυτόνομου ως προς την ενέργεια, το νερό και την τροφή πολυχώρου, όπου φιλοξενούνται εργαστήρια και σεμινάρια ψυχολογικού, πνευματικού, φιλοσοφικού και οικολογικού περιεχομένου για ενήλικες και παιδιά (www.elpidohori.gr)

Σχετικά με τo Pure Bliss:
Το Pure Bliss είναι ένας εναλλακτικός πολυχώρος στο κέντρο της Αθήνας, Ρόμβης 24Α, Σύνταγμα, που λειτουργεί ως café, εστιατόριο και χώρος διεξαγωγής σεμιναρίων, θεματικών events, workshops και αλλά εκδηλώσεων. Στο Pure Bliss προτεραιότητα έχει η χαρά της ζωής και η δημιουργία γεύσεων από καλά υλικά!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Χάρις Μακράκου/ communication studio
6932363332, hmakrakou@communicationstudio.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.